SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2023 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

P2010: Bellevuetalanger klara för Malmö FF
2023-12-16 12:59
Ladda album (+7 bilder) >>
Talangfabriken fortsätter leverera

Lucka 16: Då var det klart att Bellevue P2010 levererar två nya talanger till MFF. Vi säger Grattis till bröderna John & Jack Orestam som 2024 fortsätter sin fotbollsresa i Malmö FF! 
Stort lycka till i MFF!!
Forza John & Jack🤩✨✨😍🚀

Breaking News: Bellevuetalang klar för Landskrona BoIs
2023-12-16 10:51
Ladda album (+8 bilder) >>
Talangfabriken Bellevue fortsätter leverera

Lucka 15: Då säger vi Grattis till tekniske Bellevuemittfältaren Max’Med Mohamed som skrivit ett treårigt avtal med Landskrona BoIs. 

Lycka till BoIs!!

Forza Maxi🤩✨✨🚀😍

Nyhet: Ny tränare i P2008
2023-10-08 17:48

Våra duktiga 15-åringar har under många år haft Esbjörn Berghult som huvudtränare. Esbjörn har tyvärr valt att lämna klubben för att testa sina vingar i en annan klubb i Malmö. Tidigare i veckan genomförde Esbjörn sina sista träningar och matcher i vår klubb. Vi tackar Esbjörn för hans insatser i FC Bellevue och önskar honom lycka till i framtiden.

Ny huvudtränare i P08 är från och med idag Sebastian Berger. Sebastian har varit assisterande tränare i laget med ett särskilt ansvar för det så kallade Future-laget. Sebastian kommer nu att axla ansvaret för hela truppen. Sebastian är en erfaren och mycket uppskattad tränare som ser fram emot att fortsätta matcha våra fina ungdomar mot A-lagspel inom en snar framtid. I vår fortsätter P08 sin framgångssaga med ett eller två lag i Skåneserien A och C.
Vi gratulerar Sebastian till det nya uppdraget!

Forza Bellevue🤎🖤

A-laget: Välkommen till årets match på Mellanhedens IP!
2023-10-06 14:43

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
VÄLKOMMEN TILL ÅRETS MATCH PÅ MELLANHEDENS IP!
Lördag 7 oktober kl 13:00

 

Det är upplagt för publikfest när div 4 sydväst skall avgöras i sista omgången! Formstarka Bellevue tar emot starka serieettan Malmö IK, som vid seger tar klivet upp i division 3.

 

Varmt välkommen till Malmö’s hetaste match i helgen!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram