SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

🐉🏆FC Bellevue vinnare av Skånecupen P14
2023-01-06 14:24
FCB Golden Dragons Champions 🐉🏆🐉🏆🐉🏆🐉🏆🐉🏆🐉

Det var helt utsålt, "lapp på luckan", i kombihallen när de tunga finalerna i klassiska Skånecupen avgjordes under trettondagen. I P14 klassen bjöds det på en magisk final när FC Bellevue vände 0-1 underläge och vann med 2-1 mot duktiga LB07. Bellevue briljerade med flera tekniska nummer och ett imponerande lugn i pressat underläge. Bellevues avgörande 2-1 mål var också ett tekniskt nummer av den högre skolan. 
FC Bellevue "Golden Dragons" vinner välförtjänt Skånecupen efter att bl a slagit ut MFF två gånger om i kvartsfinal och semifinal och sedan besegra LB07 i finalen.

Stort grattis FC Bellevue P08 aka Golden Dragons!🐉🏆❤️

Skånecupskrällen, ”Som en saga, en David mot Goliat-seger”
2022-12-27 20:03
FC Bellevue i final i Skånecupen den 6 januari kl 09:30

Skånecupskrällen ”Som en saga, en David mot Goliat-seger”

Det var ett otroligt tryck inne i kombihallen när FC Bellevue P08 på tisdagkvällen tog sig till final i Skånecupen P14 efter dubbla segrar mot MFF!!

 

Finalplatsen nåddes genom att bli gruppetta med den imponerande målskillnaden 16-2. Därefter stod man för årets skräll i Skånecupen när man besegrade MFF 1 i kvartsfinal (1-0) och MFF 2 semifinal (2-1). Det var en seger helt i publikens smak när den ”lilla klubben" lyckas slå ut giganten MFF. Sånt har alltid älskats av publiken i Skånecupen. En klassisk David mot Goliat-seger. 

Efter att precis landat efter den fantastiska VM finalen Argentina-Frankrike är det nu lilla Bellevue som får kliva in på den stora arenan på trettondagen för en otroligt inspirerande finalmatch i Skånecupen.

 

Finalen spelas i kombihallen den 6 januari kl 09:30 mot starka LB07.

Vi uppmanar alla ungdomar i FC Bellevue att komma klädda i FCB kläder och heja fram våra pojkarna finalen!!

 

Stort Grattis FC Bellevue P08 och coach teamet med Esbjörn Berghult i spetsen. 

 

TILLSAMMANS FC BELLEVUE!!

FC Bellevue tar hand om din gamla gran
2022-12-21 21:27
Boka din hämtning redan idag! Hämtning sker söndag den 8 januari

När julen dansat ut, och barren fallit av, så hämtar vi din gamla julgran🎄💫


Tack för att du stödjer FC Bellevues ambitiösa ungdomar som jobbar för att samla in pengar till cuper under våren och sommaren 2023.

 

God jul och Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År önskar FC Bellevue
2022-12-20 20:47
Julen närmar sig med stormsteg och vi vill därför passa på att tacka alla medlemmar för det gångna året. Vi i FC Bellevue önskar alla en skön och stämningsfull jul och ett riktigt Gott Nytt År!
2022-11-28 16:38
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram