SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

2022-11-28 16:38
 
FC Bellevue Fotbollsgala 2022 en Succé 🏆🎉
2022-11-27 10:29

Fler bilder (+37) >>
🏆🎉🏆🎉🏆🎉🏆🎉🏆✨🏆🎉🏆🎉🏆🎉🏆🎉🏆

Det var ”full house” när Bellevue höll sin årliga och mycket uppskattade fotbollsgala på Kockums Fritid! Man inledde med en majestätisk buffé med mat från världens alla hörn! Sedan bjöds det på ett väldigt vackert bildspel från året som gått, lotteri de lux med fina priser. Sedan tog den efterlängtade prisutdelningen vid där lagen & spelarna hyllades och klubbens fantastiska ledare och sist men inte minst våra grymma ungdomsledare. Galan avrundades med ett nytt kortare bildspel med årets fyra vackraste mål och avslutningsvis korades Årets Lag 2022. Årets lag 2022 blev Bellevues grymma tjejer i F2012+F2014 som klev upp på scen till ett hejdundrande jubel!!😍⚽️🏆🏆🏆🏆

Stort Tack till alla er som kom och hyllade våra spelare och gjorde detta till en ny magisk gala!❤️🙏🏻😍🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🥰

FC Bellevue’s tidigare ordförande Håkan Lange har lämnat oss
2022-10-11 16:12

Det är med stor sorg i hjärtat som vi meddelar att FC Bellevue’s tidigare ordförande Håkan Lange idag har lämnat oss.

Håkan somnade in i hemmet efter en längre tids kamp mot cancer.

 

Håkan var med och startade FC Bellevue 2010 och var också klubbens första ordförande. Med sitt engagemang, kreativitet och otroliga värme var Håkan starkt bidragande till utvecklingen av FC Bellevue.

 

Idag är det sorg och saknad som dominerar och våra tankar går främst till Håkans familj med hustru Susanne och barnen Elsa, Olle och Maja.

 

Tack för allt älskade vän, du är för evigt inristad i alla FCB hjärtan❤️

 

Caspar

FC Bellevue

 

 

 

GRATTIS PÅ 12-ÅRS DAGEN FC BELLEVUE
2022-09-21 10:28
Football Club Bellevue grundades 21 september 2010

Grundarna av FC Bellevue
Fr vänster Max Tiberg Hansen (10 år), Olle Lange (10 år), Leo Pauckstadt Söderström (10 år), Herman Möller (8 år), Noel Pauckstadt Söderström (3 år)

 

FC Bellevue är sagan om hur fem unga pojkar startade en egen fotbollsklubb!

 

21 september 2010 fick fem unga pojkar (3-10 år) en idé om att starta en egen fotbollsklubb! Sagt och gjort så började man träna hemma i trädgården hos en av pojkarna och sedan tog klubben sakta men säkert form. De unga spelarna var delaktiga under hela utvecklingsprocessen av klubben och lärde sig hur det går till att starta en fotbollsklubb. Football Club Bellevue (FCB) blev namnet man valde på klubben, inspirerade av FC Barcelona och FC Bayern München. Pojkarna designade klubbmärket (original teckningarna finns kvar), provade fram match- och träningsställ och valde färger, byggde en hemsida, rekryterade in kompisar till laget och satte ihop en styrelse av föräldrar.

 

Första officiella matchen spelades i inomhuscupen Olympic Cup i november 2010 och i den efterföljande Skånecupen  i december nådde man kvartsfinal och Expressen och Sydsvenskan hyllade succén för Malmös nya fotbollsklubb. FC Bellevue blev snabbt ett namn och ansökningarna dundrade in.

 

Idag har FC Bellevue över 350 aktiva barn- och ungdomsspelare i åldern 4-18 år och ett  seniorlag för herrar i division 4.

 

GRATTIS PÅ 12-ÅRS DAGEN!

FORZA BELLEVUE!

Trevlig helg önskar våra kreativa fcbellevuetjejer🍁🍂
2022-09-16 13:16
@fcbellevuetjejer Beautiful Day U2
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram