SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2023 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

Nyhet: Ny tränare i P2008
2023-10-08 17:48

Våra duktiga 15-åringar har under många år haft Esbjörn Berghult som huvudtränare. Esbjörn har tyvärr valt att lämna klubben för att testa sina vingar i en annan klubb i Malmö. Tidigare i veckan genomförde Esbjörn sina sista träningar och matcher i vår klubb. Vi tackar Esbjörn för hans insatser i FC Bellevue och önskar honom lycka till i framtiden.

Ny huvudtränare i P08 är från och med idag Sebastian Berger. Sebastian har varit assisterande tränare i laget med ett särskilt ansvar för det så kallade Future-laget. Sebastian kommer nu att axla ansvaret för hela truppen. Sebastian är en erfaren och mycket uppskattad tränare som ser fram emot att fortsätta matcha våra fina ungdomar mot A-lagspel inom en snar framtid. I vår fortsätter P08 sin framgångssaga med ett eller två lag i Skåneserien A och C.
Vi gratulerar Sebastian till det nya uppdraget!

Forza Bellevue🤎🖤

A-laget: Välkommen till årets match på Mellanhedens IP!
2023-10-06 14:43

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
VÄLKOMMEN TILL ÅRETS MATCH PÅ MELLANHEDENS IP!
Lördag 7 oktober kl 13:00

 

Det är upplagt för publikfest när div 4 sydväst skall avgöras i sista omgången! Formstarka Bellevue tar emot starka serieettan Malmö IK, som vid seger tar klivet upp i division 3.

 

Varmt välkommen till Malmö’s hetaste match i helgen!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A-laget: Lokalderby mot Bunkeflo FF
2023-09-22 13:53
Div 4 Sydväst Bunkeflo FF - FC Bellevue, Lördag 23/9 kl 13:00 Brovallen
 
Grattis på 13-årsdagen FC Bellevue
2023-09-21 11:58
FC Bellevue grundades 21 september 2010
Football Club Bellevue grundades 21 september 2010

Grundarna av FC Bellevue
Fr vänster Max Tiberg Hansen (10 år), Olle Lange (10 år), Leo Pauckstadt Söderström (10 år), Herman Möller (8 år), Noel Pauckstadt Söderström (3 år)

 

FC Bellevue är sagan om hur fem unga pojkar startade en egen fotbollsklubb!

 

21 september 2010 fick fem unga pojkar (3-10 år) en idé om att starta en egen fotbollsklubb! Sagt och gjort så började man träna hemma i trädgården hos en av pojkarna och sedan tog klubben sakta men säkert form. De unga spelarna var delaktiga under hela utvecklingsprocessen av klubben och lärde sig hur det går till att starta en fotbollsklubb. Football Club Bellevue (FCB) blev namnet man valde på klubben, inspirerade av FC Barcelona och FC Bayern München. Pojkarna designade klubbmärket (original teckningarna finns kvar), provade fram match- och träningsställ och valde färger, byggde en hemsida, rekryterade in kompisar till laget och satte ihop en styrelse av föräldrar.

 

Första officiella matchen spelades i inomhuscupen Olympic Cup i november 2010 och i den efterföljande Skånecupen  i december nådde man kvartsfinal och Expressen och Sydsvenskan hyllade succén för Malmös nya fotbollsklubb. FC Bellevue blev snabbt ett namn och ansökningarna dundrade in.

 

Idag har FC Bellevue över 350 aktiva barn- och ungdomsspelare i åldern 4-18 år och ett  seniorlag för herrar i division 4.

 

GRATTIS PÅ 13-ÅRSDAGEN!

FORZA BELLEVUE!

Varning för bedrägeriförsök, så kallad ”spoofing”
2023-09-18 12:08

De senaste veckorna har vissa anställda och medlemmar i klubben fått e-postmeddelanden som ser ut att komma från klubbledningen i FC Bellevue. I meddelandena har mottagaren uppmanats att hjälpa den påstådda avsändaren t.ex. genom att köpa presentkort på Apple eller i olika byggvaruhus, etc.. Detta är försök till bedrägeri som vi vill varna för – FC Bellevue kommer aldrig att be någon anställd eller medlem att köpa saker på detta sätt. Svara inte på meddelandet utan blockera istället avsändaren och rapportera meddelandet som skräppost.

 

Ett meddelande kan t.ex. se ut så här:

 

Jag sitter i ett möte just nu och jag har någon väldigt viktig som jag vill skicka en present till. Jag skulle vilja att du hjälper mig att få presentkort från valfri mataffär eller ICA. Meddela mig gärna när det blir möjligt för dig att få dem åt mig så att jag kan berätta vilken produkt jag vill ha, hur mycket jag vill att du ska få, så att du kan skicka mig bilderna på kortet här i min mail och du bör meddela mig hur du vill att jag ska återbetala pengarna till dig och be om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka. Tack

 

Avsändaradressen kan se helt legitim ut och det är lätt att bli lurad. Varning alltså!”

 

// FC Bellevue

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram