SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 12 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

Camp News: 16 dagar kvar till FC Bellevue Preseason Camp
2021-07-24 10:28
Ladda album (+18 bilder) >>
Fotograf: Mats Linde

Snart dags för FC Bellevues mycket uppskattade Preseson Camp 9-12 augusti.

Anmälan görs på hemsidan.

Forza Bellevue!

Anmälan FC Bellevue Camp 2 den 9-12 augusti
2021-07-13 12:42
Bild: Mats Lindé (MFFs fotograf)
Missa inte att anmäla dig till FC Bellevue Camp 2 den 9-12 augusti!
 
Efter ett fantasiskt fotbolls-EM är det snart dags att börja uppladdningen för den egna fotbollssäsongen. FC Bellevue Camp 2 är perfekt uppladdning inför höstens spännande utmaningar och ligger veckan innan skolorna och drar igång.
 
Camp 2....9-12 augusti
Åldersgräns: 7-13 år (tjejer och killar födda 2014-2008)
 
Anmälan görs på hemsidan
 
Forza Bellevue!
UEFA EURO 2020: FORZA ITALIA
2021-07-12 18:02

Ett magiskt EURO är nu till ända och vilken sommarfest vi fick vara med om!! Publiken var tillbaka och det levererades toppfotboll på en massa olika arenor runt om i Europa.

Känslan är att fotbollen är tillbaka på riktigt!!

GRATTIS ITALIEN OCH ENGLAND TILL EN FANTASTISK FINAL!

A-laget: Storseger mot Vellinge FF
2021-07-10 17:01
Ett glatt gäng i serieledning! FC Bellevue - Vellinge FF 5-1 (2-0)

Bellevues A-lag har gått som tåget under våren 
och våromgångens sista match på hemmaplan mot Vellinge FF var inget undantag. Det var stor skillnad mellan lagen och siffrorna stannade vid 5-1 för ett tappert kämpande Vellinge. Ossi Khalid öppnade målskyttet med ett vackert distansskott upp i nätmaskorna. Ragit Shaqiri ökade på till 2-0 med ett stenhårt distansskott längs marken.i andra halvlek rullade "Ossi" in 3-0 med ett precisionsavslut utanför straffområdet. 4-0 kom efter ett fint upplopp på högerkanten av Emil Linde, där kvicke inhopparen Amin Hassan påpassligt höll sig framme och tryckte in inspelet vid bakre stolpen. Vellinge stack däremellan upp i ett ströanfall och tillät distansskjuta in 4-1. Men Bellevue hitta nätet ytterligare en gång och det var igen snabbe Amin Hassan som rann igenom i djupled och avslutade iskallt till 5-1. Det var en solklar seger i juliregnet och allt som allt en stabil insats av Bellevue som verkligen visat framfötterna i inledningen av div 4 Sydvästra. Bellevue firade tre nya fina poäng och återtagen serieledning inför serieuppehållet. Nu tar laget välbehövlig semester innan man kör igång igen den 26/7 och börjar uppladningen inför MM-finalen mot Kulladals FF lördag den 31/7. Matchen spelas på Kulladals IP och blir genrep inför återstarten av serien den 7 augusti mot Lilla Torg FF. 
Glad sommar☀️

Forza Bellevue!

Fotbolls EM: GRATTIS DANMARK!!
2021-07-03 20:03

BAKU. Danmarks succé i EM bara fortsätter.

Turneringens vackraste inlägg av Joakim Maehle gav en tvåmålsledning som räckte till 2–1-seger mot Tjeckien.

Nu spelar Danmark semifinal på Wembley på onsdag.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram