SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Football Club Bellevue
Fotboll
Välkommen till FC Bellevue 2012
P2012 Säsongen 2023
Säsongen 2023
 
Huvudtränare: Jack Jönsson 
Mobil: 073-255 18 99 
Mejladress: jack@kronan.st

Huvudtränare: Hugo Berg
Mobil: 073-098 27 76
Mejladress: hugobangberg3@gmail.com

Assisterande tränare: 
Alan Baker
Jakob Leube
 
Träningstider Mellanhedens IP 
Tisdag 17:00-18:30
Torsdag 17:00-18:30 
 
Är du intresserad av provträna kontakta då gärna någon utav våra huvudtränare på ovanstående uppgifter. 
 
 
 
P2012: Träningsmatch mot BK Höllviken
2022-08-07 21:41

Efter ett skönt sommaruppehåll var det äntligen dags för match igen, träningsmatch mot Höllviken. FCB tog tag i taktpinnen från start och skaffade sig ganska omgående en flermålsledning. Höllviken kämpade på och reducerade i andra halvleken. Det var en fysisk match med många dueller, hårt men schysst spel från båda lagen. Det syntes att killarna inte har legat på latsidan under sommaren, för i sista halvleken trummade FCB på och vann både klart och rättvist. Nu längtar vi till höstsäsongen sparkar igång. Bra kämpat alla som spelade idag 😊

P2012: Vägvinnande passningsspel och rörelse
2022-05-10 09:31

På söndagen var det dags för ny match för våra duktiga P2012, borta mot Husie. Det täta spelschemat (match torsdag och söndag), påverkade inte killarna. Det var plattan i mattan från start, och FCB gick tidigt upp i tvåmålsledning. Husie kämpade sig in i matchen, och bjöd upp till kamp i slutet av första, och under andra perioden, och gav spänning till matchen. I sista perioden orkade inte Husie stå emot längre, som så många gånger förr var FCB:s passningsspel och rörelse vägvinnande. Det blev till slut en klar seger, och spelarna avslutade i vanlig ordning med vågen mot den tillresta publiken

P2012: Premiär med mersmak
2022-04-10 07:40
På ett blåsigt IP i ömsom hagel ömsom solsken var det på lördagsförmiddagen äntligen dags att möta duktiga Svedala IF. Killarna var taggade och höll högt tempo från start med fina passningar och bra flyt. Matchen bjöd på några riktigt snygga FCB avslut som inte gick hela vägen in i nät och vår grymma målvakt Samson höll bollen borta från mål i farliga anfall, men lagen höll jämn takt och det slutade 3 lika. 
Extra kul att Svedalas Coach berömde FCB för bra spel med tuffa, men framförallt schyssta, närkamper. 
Forza FCB! 
 
Coach Ermal Kera
Referat: Jenny Bergin
P2012: Stundvis fint passningsspel men ändå förlust
2022-02-08 15:10

 På söndagsförmiddagen hade FC Bellevues P2012 hemmamatch mot FC Rosengård och idag var det inte FC Bellevues dag. Trots att FC Bellevue hade bollövertaget hela matchen och stundvis spelade ett fint passningsspel ville inte bollen in i målet. Vidare hade FC Bellevue svårt att försvara sig mot Rosengårds snabba omställningar och kontringsspel. Denna match får läggas på lärokontot och i veckan som kommer får killarna slipa på positionsspelet.

 
Coach Ermal Kera
Referat Cecilia Uddman

Avslutningshelg!
2021-06-20 13:13

Då avslutade vi vårsäsongen med fem matcher i helgen och det i rejäl värme, dessutom!

En eloge till Jad,Abdulwahab, Felix, Otto, Jonas och Jamal för den fina attityd som de visade i sin match och verkligen var en förebild när ni höll ihop som ett lag när det drog iväg!

 

Match fredagkväll mot LB i 32- gradig värme och bara sex gubbar till slut. Jämn match!

 

Höllviken på lördagen och en fin upphämtning var dagens behållning.

 

Sista matcherna mot Hyllie idag och vi gjorde många mål!

 

Trevlig sommar till alla, spelare som föräldrar, supportrar som motståndare 

 

https://m.youtube.com/watch?v=TD01yQqHl8E

 

 

 

 

 
Följ oss på sociala medier!