SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Football Club Bellevue
Fotboll
Projektet ”Alla Tillsammans”

Projekt Alla Tillsammans 

- ett projekt för att stärka flickors och pojkars självförtroende och självkänsla i syfte att skapa delaktighet och integration.

 

FC Bellevue har arbetat för att stärka flickors och pojkars självförtroende och självkänsla i syfte att skapa delaktighet och integration. Syftet är att flickor och pojkar skulle stärkas och integreras så att de framöver kan bli ledare och förebilder för andra barn och unga

 

Vi jobbar för att öka och stärka ungas självförtroende och självkänsla, dels för att inkludera och integrera dem och på så sätt öka ungas möjligheter och vilja att vara aktiva inom ramen för föreningsverksamhet. I vårt arbete med Integrationhar vi utgått från den skandinaviska idrottsmodellen där demokratiska principer gäller. Deltagarna har genom att umgås, utbyta erfarenheter skapat band och haft roligt tillsammans. Vi har velat stärka deras Självförtroende dvs individens tilltro till sin förmåga att prestera såväl som självkänslan dvs att vi velat påverka deltagarnas känsla och åsikt de har om sig själv. Vi Vill på detta sätt skapa en trygg psykosocial miljö för våra unga att utvecklas och må bra i.

 


FC Bellevue
Caritasgatan 21B 216 18 Limhamn • Org nr 802455-6154BG 5055-1472

 
Följ oss på sociala medier!