SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till FC Bellevue P08
Säsongen 2020
P08 tränar på måndag, tisdag och torsdag kl 17:00-18:30 på Mellanhedens IP. 

Huvudtränare: Tobias Södergren

Stort Tack familjen Malmsten för det generösa bidraget på 10-års dagen!
2020-09-22 21:35
FCB Mamma Cecilia Malmsten Gratulerar FC Bellevue på 10-års dagen
På 10-års dagen fick FC Bellevue motta ett mycket överraskande och uppskattat bidrag från familjen Måns Malmsten i P08!

Grattis till 10 fantastiska & framgångsrika år med 
FCB. Det började med en pojkdröm som växte till en hel fotbollsklubb & ett A-lag redo att ta sig an div 5!! Respect🦅!!
🏆🏆🏆 Sky is the limit🏆🏆🏆🏆
Klubbens genuina engagemang & målmedvetenhet är inspirerande! Så mycket glädje & team anda & friska starka barn ni skapar med FCB!! Allt ni gör är 100% & det allra bästa!! 
Vinnarglöden & glädjen till sporten riktgt lyser igenom alla era insta inlägg. Härligt att se🤩!! 
All lycka nu & framåt!! Forza FCB!!
L⚽️VE FC BELLEVUE 
P08: Rekordstor trupp i Viffecupen 2020
2020-01-27 18:54
För femte året i rad ställer P08 upp i Viffecupen som arrangeras av Vellinge IF nere i Södervångshallen. I år var det en rekordstor trupp som anlände med tillhörande klack som idag fick sitta på en varm och go läktare. Klacken fick skåda inte mindre än fyra guld-svarta lag i fyra olika grupper som verkligen ägde planen med ett otroligt fint spel. Sammanlagt spelades 16 matcher och det slutade med en total målskillnad på 69-18! Hela 13 vunna matcher, 2 förluster samt 1 oavgjord.
Bra jobbet hela P08 från klacken!!!

Foto och referat: C & J Malmsten
Spontan fotbollskväll⚽️
2019-12-01 19:38
Skönt med lite söndagslir i Hyllie sportcenter.
 
P08: Game, Set & Match
2017-10-08 18:39
Höstseriens sista match ägde rum på ett kvällsmörkt Rosengårds IP med en temperatur som vittnade om den kommande vintern. 
Storklubben FC Rosengård inledde matchen med högt tempo och strålande passningsspel. Trycket mot Bellevuemålet var stort och konstant men i 10 minuter stod våra tappra spelare pall. Idag var det inte mycket FC Bellevue kunde göra åt ett storspelande Rosengård vars "mur" tog hand om bollen så fort di guldsvarta drog igång ett anfall. Målen drog iväg men dagens keeper Malmsten gjorde vad han kunde för att hålla nere siffrorna. 
Klacken håller som vanligt igång och hela laget kämpade men idag var det game, set och match med tennissiffrorna 6-0 till FC Rosengård.
Höstens seriespel i A-gruppen summeras med 3 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster vilket visar på att laget gör skäl för sin plats! Klacken tackar laget och coach Tobbe för underhållande matcher! 

Vi ses i Skåne Vintermästerskapen 2017/2018 med termobyxorna på!

Laget: Alex, Gustav, Theo, Jakob, Olle, Tom, Måns, Otto, Carl (samt Gustav B, Vide, Jonathan, Viggo och Hamza har som också kämpat under hösten)
Coach: Tobias
Foto & referat: Fam Malmsten
P08: Het drabbning mot LB07
2017-03-22 09:57
Team P08: Hamza, Vide, Anton, Diyar, Otto, Tom, Philip, Bruno, Alexander, Måns
18 spelsugna killar åkte på söndagsförmiddagen till bunkeflostrand för dubbelmatch mot lb07. Två fartfyllda och händelserika matcher med bra passningsspel bra laganda och framförallt glädjen i spelet. Även en mycket imponerande insats från våra talanger från 09 laget som stod upp mycket bra mot sina äldre motståndare.
 
Instagram