SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Football Club Bellevue
Fotboll
Full rulle i helgen!
2021-05-23 15:37

Dagens första match var en alltigenom positiv upplevelse. Det började lite stressat och vi spelade då som Kalmar 2020 dvs slog långt och slog bort bollen. Arafat påminde dem då om att de inte behövde stressa och då började de spela ett fint passningsspel och helt plötsligt stod det 1-4 till FC Bellevue. Det var sedan mantrat under hela matchen: Stressa inte.

Resultatet 4-9 till FC Bellevue..

Dagen största plus. Alla spelarna i FC Bellevue kollade och brydde sig om hur det gick för de spelare i Lomma de råkade göra illa.På Mellanheden mötte vi en glad och trevlig grupp killar från IFK Malmö och här var våra killar på spelhumör och tryckte in massor med mål.

Snabbt ut till Lindängen där vi mötte BK Olympic och vi kom med en stor trupp som alla skulle matchas och det blev en jämn match där BKO drog längsta strået.  Bra attityd hos våra killar!

 

Idag avslutade vi helgens matchspel genom att vi på Kroksbäcks IP hade hemmamatch på bortaplan mot Staffanstorps U och här målades det friskt med ett böljande spel och vi gjorde flest mål enligt säkra källor, dvs våra killar!

 

 

 
Följ oss på sociala medier!