SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

Härlig start på Camp 2
2022-08-08 17:33
Ladda album (+45 bilder) >>
FC Bellevue Camp 2, 8-11 Augusti☀️☀️☀️

Efter en lång och skön sommarledighet var det på måndagen åter dags att snöra på sig fotbollsskorna för FC Bellevue Camp 2. I fyra dagar (8-11 aug) kommer camparna att drillas i olika tekniska moment för att komma så väl förbereda som det bara går inför höstens utmanande seriespel.

Dag 1 var temat passnings- och mottagningsteknik på förmiddagen. Finslipningen på dessa så viktiga detaljer i spelet tog man sedan med sig in i eftermiddagsåspelet på ett fantastiskt sett. I de allra yngsta grupperna (2015-2014) fick vi bl a se "possession de lux". Bollen cirkulerades 7-8 passningar inom lagen innan bollen elegant placerades i mål!! 
Träning ger färdighet☀️🤩🏆

 

 

FC BELLEVUE FOSTRADE ALEXANDER OLSSON UTTAGEN I SVENSKA U15 LANDSLAGET🇸🇪
2022-07-23 21:41
🇸🇪🇸🇪☀️🇸🇪🇸🇪☀️🇸🇪🇸🇪🇸🇪☀️🇸🇪

Vi säger ett stort grattis till @alex.olsson15 Malmö FF som blivit uttagen till U15 landslagstruppen i augusti för pojkar födda 2007. Alex moderklubb är FC Bellevue fram till 14 års ålder. Numera tillhör han MFF. Det visar att FC Bellevue ligger långt framme att utveckla sina duktiga ungdomar. Fler kommer bära de blå-gula färgerna i framtiden!

Forza Bellevue!

Gothia Cup: Flygande start 🚀
2022-07-19 11:22

Fler bilder (+4) >>

På måndagen drog matcherna äntligen igång i Gothia Cup och FC Bellevue fick en flygande start med båda sina deltagande lag på Inlag IP i Kungsbacka. P07 öppnande mot tyska Kaltenkirchener TS från Hamburg. Bellevue tog omgående tag i taktpinnen och tog en stabil 2-0 seger mot ”Die Mannschaft”. Direkt efter P07’s match klev P08 in på samma plan för att ta sig an exotiska Natanim Football Club från Etiopien. Etiopierna var tekniska och finurliga men Bellevue var alltför starka för att det skulle bli match av det hela. Bellevue spelade ut hela sitt register och slutresultatet skrevs till förkrossande 17-0.

Efter en mycket lyckad premiär var dusch och middag för grabbarna och senare pendeltåget in till Göteborg för den officiella invigningen av Gothia Cup på Ullevi. Och vilken pampig invigning killarna fick uppleva!! Musik, dans och inmarsch inför ett fullsatt Ullevi!!! Tack Gothia Cup för en magisk första cupdag!!!

Forza Bellevue!!

 

 

Gothia Cup: P07 och P08 representerar Bellevue i Gothia Cup 2022
2022-07-17 20:08

Söndagen den 17 juli reste P2007 och P2008 till Göteborg för deltagande i Gothia Cup 2022, Världens största ungdomscup!

Vi är otroligt stolta över våra fantastiska killar som kommer försvara Bellevue’s färger i Göteborg!

Både lagen är stationerade på Elof Lindälvs gymnasium i Kungsbacka och kommer spela alla sina gruppspelsmatcher på Inlag IP i Kungsbacka.

Måndag den 18 juli drar matcherna igång. P07 (B15) öppnar mot Kaltenkirchener TS från Tyskland kl 13:00 och direkt efter spelar P08 (B14) mot Natanim Football Club från Etiopien kl 14:00.

På måndagkväll håller Gothia Cup också sin storslagna och OS-lika invigning inför ett fullsatt Ullevi.

Ladda gärna ner Gothia Cup appen och följ FC Bellevue’s resa i cupen.

Forza Bellevue!

 

Bild: Halva P07 truppen som tar förmiddagståget upp till Kungsbacka och P08 truppen som intar den första goda middagen på plats  

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram