Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
GRATTIS FC BELLEVUE! 10 ÅR DEN 21 SEPTEMBER 2020
FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2020 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 12 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.
Dags för bokslut - Gott Nytt År!
2020-12-30 20:56

Fler bilder (+57) >>

Dags för bokslut 2020


Ett omtumlande och på många sätt omskakande år går äntligen mot sitt slut. Vi har mer eller mindre hållits gisslan av ett virus sedan i mars 2020. Men mitt i denna eländiga pandemi som lamslagit en hel värld har FC Bellevue trots allt ångat på. Faktum är att när vi summerar detta hemska corona-år, FCBs 10-års jubileum, så är 2020 faktiskt FC Bellevue’s mest framgångsrika år någonsin!


Bland alla våra tävlande lag från 13 år och upp bjöds det på en ocean av minnesvärda matcher under 2020. Fyra laginsatser är dock svåra att förbise när vi summerar årets fina prestationer på den högsta tävlingsnivån.


A-lagets magiska kvalresa var en av årets absoluta höjdpunkter som engagerade hela klubben. Man tog steget upp till division 4 efter dubbla kval mot Båstad och Sjöbo. Det var fotbollsgodis utöver det vanliga och inramningen på Mellanheden var inget annat än magisk. 

Publiken bar fram sina guld-svarta hjältar! Först var det 6-2 segern hemma mot Båstad, som sedan följdes det upp med en 6-0 seger mot Sjöbo. Med tennissiffrorna 6-2, 6-0 var det game over och uppflyttning till division 4. 


På ungdomssidan var det P05 som visade vägen genom att ta en enormt meriterande 2:a plats i P15 Skåne A (högsta P15 serien i Skåne). Placeringen gav också  Bellevue möjlighet att kvala in till P16 Nationella 2021 (högsta P16 serien i Sverige), men där föll man olyckligt på målsnöret efter tre jämna gruppspelsmatcher. 


Vårt P07 lag visade samma fina takter som P05 när man knep en högst meriterande 2:a plats i P13 Sydvästra A (högsta P13 serien i Skåne).


Talangerna i FC Bellevue P08 visade också framfötterna när man vann Guld i P13 Sydvästra B mot ett år äldre lag. 


Tittar vi sedan på lagen under så har det bara sprudlat av glädje och hunger att utvecklas. Den passion och glöd våra unga spelare visar är något utöver det vanliga. Här har Bellevue ett framtida sparkapital som heter duga. Extra kul har det varit att följa tjejernas framfart och utveckling under 2020. En ny satsning som verkligen burit frukt. 

Denna spelarutveckling är såklart bara möjlig med riktigt bra träning.

Spelarna i FC Bellevue drillas dag ut och dag in av otroligt engagerade ledare och det är nyckeln till FCBs framgångar! Framtiden ser onekligen ljus ut för Bellevue!


Nu håller vi tummarna att pandemin släpper sitt järngrepp om oss 2021 så vi alla kan återgå till en normal vardag med det vi älskar mest av allt - spela fotboll, träningar, matcher och åka på läger och cuper!


Med detta bokslut önskar vi er alla ett Gott slut och riktigt Gott Nytt År!


FC Bellevue

//Caspar 

God jul & Gott Nytt År!
2020-12-23 11:51
God jul till er alla!
“ALL OUR DREAMS CAN COME TRUE,
IF WE HAVE THE COURAGE TO PURSUE THEM.“– Walt Disney
Fritidsförvaltningen Malmö stad informerar om skärpta restriktioner
2020-12-21 14:05
Stängning idrottslokaler och anläggningar 21/12-24/1

Regeringens skärpta restriktioner (18/12) innebär bland annat att kommuner uppmanas att stänga idrottslokaler. Mot bakgrund av det har Malmö stad fattat beslut om att stänga alla idrottslokaler, oavsett vilken åldersgrupp som tränar i anläggningen, till och med den 24 januari

Enstaka idrottslokaler hålls öppna för yrkesverksam elitidrott eller motsvarande.  Även utomhusanläggningar är avstängda för inbokad föreningsverksamhet. Verksamhet på alla anläggningar ska bedrivas enligt de allmänna råden. De verksamheter som inte bedrivs enligt de allmänna råden kan komma att stängas av.

Bokningar som ej är för yrkesverksam elitidrott eller motsvarande kommer avbokas och avbokningsbesked kommer skickas under dagen.

Ovan info gäller från och med idag 21/12.

Med vänliga hälsningar
Fritidsförvaltningen
Malmö Stad 
P08: Mission completed 2020!
2020-12-12 15:19
Same procedure as last year... Här kommer en summering av ÅRET SOM GÅTT!

 

Efter ett fantastiskt fotbollsår 2018 med stora framgångar i Halör cup och Cup Denmark, så fortsatte succén 2019 genom att bryta ny mark bl a i Gothia Cup och Oktoberpokalen! 2020 skulle gå till historien... 

Året 2020 kommer minsann gå till historien, men inte på det sättet som vi räknade med. Covid-19 hade lamslagit Kina och det dröjde inte länge förrän viruset dök upp i Europa och Sverige. 

Skåne Vintermästerskapen hade ni precis avverkat med bravur. När det väl var dags att ta sig an vårens seriespel mot året äldre så blev det i stället inställda matcher helg efter helg. Den 26 april blev det grönt ljus för spel igen. P08: Släpp fotbollskillarna loss, det är vår, och publiken intog pliktskyldigast plats bakom stängsel och galler. Killarna visade olympisk klass mot BK Olympic, individuella prestationer blandades med en härlig lagkänsla, laget började bra och sen slog de av strömbrytaren något, Carl, Måns, Denni och Elliots många räddningar på mållinjen, en mur som alltid står rätt och står pall, match på självaste nationaldagen blev under svensk flagg, Olivers chipp över målvakten och in i mål, killarna avslutade på ett imponerande sätt i sista seriematchen och sommarlovsglädje utbröt på Mellanheden! 

Sommarens enda match mot allsvenskt motstånd gick av stapeln på Olympiastadion i Helsingborg med gott resultat!

Höstens seriespel i P13 B inleddes högklassigt där keepern Egon låg som en slips i luften med imponerande klass- och straffräddningar, Gustav H, Theo samt Teos otroligt fina samspel som så många gånger resulterade i mål, full pott - upp i topp! Inlägg, djupledsbollar, hörnor, frisparkar, och det enormt vackra passningsspelet, ja idag levererade ett hett Bellevue under ledning av coach Tobbe, Melvins eleganta och farliga hörnor, Theodors fullständiga bollkontroll och öga för stil på plan, Viggos känsla för fina framspelningar på plan, Kevin och Jacks ständiga löpningar och hårda arbete, målvakterna Gustav B och Enriks imponerande räddningar i viktiga matcher och slutligen Bellevues egen Lunnamelle = BelleMelle med mos och extra allt! 

Grattis till GULDET i höstens seriespel P13 B! 🏆

Fotboll 24 Invitational U12 i Kristinehamn blev en succé. Ni slutade på en fin-fin 6:e plats av totalt 16 topplag, Skånes stolthet, obesegrade och med endast ett insläppt mål på 6 matcher, rankade som trea i föreningsstatistiken! 

När så Skåne VM skulle dragit igång så avslutas dessvärre året återigen med inställda matcher. Nästan inget är som vanligt under pandemin - fotbollsmatcherna och cuperna är inget undantag.

Slutligen en stor och varm eloge både till coach Tobbe ”Spela enkelt”, och den otroligt hängivna klacken oavsett väder som alltid är på plats med tillropen, ”jobba-jobba-jobba”, ”jadåååå”, ”etta på bollen”, ”kom igen Bellevue”!👏👏👏

 

Från oss ALLA i P08: En riktigt God Jul och ett Gott Nytt MÅL 2021! 💫⚽️


Signerat Cecilia, Jörgen och Måns

 

Årets julklapp 2020 är här
2020-12-11 11:30
Nu har FCBs omåttligt populära SupporterMössa åter anlänt och redo att utmana stormköket som årets julklapp 2020🎅🏻😅

Man reserverar sin mössan genom att swisha in 250 kr.
Swish:123 662 03 63
Ange: Mössa & antal, namn spelare, åldersgrupp
T ex Mössa x 2 st, Christian A, P2012
Obs! Begränsat julparti (100 st) så först till kvarn för julleverans.

Leverans: Mellanhedens IP (vid kiosken)
När: (V51) Mån 14/12, Tis 15/12, Ons 16/12, Tors 17/12 
kl 15:30 -17:30

God jul🎅🏻


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram