Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige har man också ”After School Football”. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d fotbollsproffset och UEFA Pro utbildade Caspar Pauckstadt.
FC Bellevue Camp 2 - Dag 1☀️☀️☀️☀️⛱
2020-08-10 19:05

Fler bilder (+18) >>
+30°C☀️☀️☀️☀️☀️⛱⛱⛱⛱⛱☀️☀️☀️☀️☀️☀
Måndag den 8 augusti sparkade Bellevue igång Camp 2 i tropisk hetta. Vid 8-tiden, när coacherna satt upp allt, hade temperaturen redan stuckit iväg mot +22°C. Då förstod alla att  värmen detta camp skulle bli en utmaning utöver det vanliga. Men camparna var laddade för ”pre season football” och ledarna hade förberett med extra många vattenstationer, och vattenspridaren snurrade konstant för att hålla alla avkylda. Så det lirades boll så det stod härliga till på Mellanheden och mellan övningar, tävlingar och matcher så svalkade man av sig i ”vatten parken” och efter taco lunchen var det fullt vattenkrig på plan. 
Tema dag 1 var passning & mottagning och tävlingen var precisionsskytte.
  


A-laget: Delad pott i toppmötet
2020-08-09 21:13
FC Bellevue - Linero 0-0

På söndagen gästades Bellevue av topplaget Linero och återigen fick spelarna kämpa i extrem hetta på plan när söndagstermostaten stack iväg mot +30°C!!

Men det var två extremt taggade topplag som inte ville vika ner sig i hettan och tempot var högt från första spark. Det blev också en mycket jämn tillställning matchen igenom.


Stora och tunga Linero öppnade bäst med bra styrning i sitt presspel och man hade också första halvlekens farligaste chans, men då klev FCBs målvakt Mark Zawadski fram med en förstklassig handparad på ett vinkelskottet från nära håll.

Bellevue hade lite problem att komma igång med sitt normalt fina ticki-taka spel och i 55 min i andra halvlek åkte Bellevue’s playmaker Ragit Shaqiri dessutom på sitt andra gula kort och följaktligen drogs det röda kortet fram. Med en man mindre på banan fick Bellevue snabbt gruppera om, men då plötsligt var det Bellevue som såg farligast ut i spelet. Man låg samlat och såg sylvassa ut i omställningarna och Linero tvingades riva ner Bellevue’s spelare gång på gång. I den 70:e minuten fick Lineros mittback också syna det röda kortet efter en frilägesutvisning och mot slutet var det Bellevue som låg närmast segern.

Men matchen slutade 0-0 och delad poäng får nog ses som ganska rättvist resultat mellan två skickliga lag som garanterat kommer vara med och slåss i toppen i årets serie. 

Forza Bellevue!

P07: 11-manna premiär i 30° C☀️⛱
2020-08-08 16:00
T r o p i c a l h e a t ☀️☀️☀️⛱⛱⛱
Den tropiska hettan sveper in över Malmö och Sverige och FC Bellevue P07 klev in på ett kokande Heleneholms IP för seriepremiär i P15 C Sydvästra. Temperaturen var uppe i smått otroliga 30° C! Bellevue öppnade dock mycket bra i hettan, hade bara förtvivlat svårt att få bollen in i mål. Precis när man skall rulla in bollen lyckas de fysiskt överlägsna Heleneholm SK blocka/bryta varje öppen målchans. Istället kontrar HSK in ett par enkla bollar och kan gå till pausvila med en inte helt rättvis 3-0 ledning.
I andra halvlek fortsatte Bellevue’s oflyt och de missade målchanserna avlöste varandra, medan Heleneholm fortsatte göra mål i sina chanser. Bellevue hade frilägen, ribb- och stolpträffar och en missad straff innan man till slut fick hål på bubblan och då gjorde man tre mål på raken. Sista 20 minuterna, efter vattenpausen, dominerade Bellevue matchen helt och man vinner den med 3-1, men segern tillhörde duktiga Heleneholm som vann med 8-3.
Stor eloge till unga Bellevue som aldrig gav upp mot de 2-3 år äldre motståndarna, trots hetta och mycket stolpe ut. Till slut fick man också visa att man har ett grymt 11-manna lag på gång!
Forza Bellevue💪🏼☀️⛱

Premiärlaget P15 Sydvästra
Bi-Mike, Felix, Bruno, Calle, Ali, Noel, Kai, Mikail, Jabril, Douglas, Oliver, Elliot, Kal-El, Melvin, 
F2011: ”FCB Camp Base” i Asmundtorp
2020-08-08 09:22
”FCB Camp Base” i Asmundtorp
I gryningen på lördag morgon satte F2011 kurs mot Asmundtorp IP för att delta i Skördecupen - En tjejcup som spelas under en heldag. Vid ankomst slog man omgående upp ”FCB Camp Base” för skydd mot den stekande solen och tropiska hetta som just nu råder i vårt land☀️☀️⛱Bellevue F2011 ställer upp med två lag och matcherna startar kl 09:00
Forza Bellevue👏🏼👏🏼👏🏼
P07: Bra genrepsmöte i 9-manna
2020-08-07 23:46
På fredagkväll hade Bellevue P07 bjudit in duktiga Kulladals FF för ett genrepsmöte på A-nivå. Bellevue saknade hela fem startspelare, men man gjorde ändå en taktiskt fin insats med många nya spelare på plan. Man presenterade bl a två fina nyförvärv i bröderna Bi-Mike (målvakt) och Kai Andersson och två talangfulla 08:or i Teo Sandgren och Elliot Steneudde.
Efter två mållösa halvlekar kunde Kulladal trycka in en boll efter en tilltrasslad situation på en hörna. Efter målet gick Bellevue på offensiven och Kulladal kunde kontra in 0-2, vilket också blev slutresultatet i denna jämna och relativt chansfattig match i den tropiska hettan. Båda lagen höll ihop sitt försvar väl och båda lagen hade också välväxta och duktiga målvakter. 
Forza Bellevue 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram