Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige har man också ”After School Football”. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och klubbansvarig är fd fotbollsproffset Caspar Pauckstadt.
Sponsornyhet: Adma Förvaltnings AB går in som ny huvudsponsor i FC Bellevue
2019-12-12 13:17
Foto: Lotti Jaenecke
Det är med stor glädje vi idag kan presentera Adma Förvaltnings AB som ny huvudsponsor i FC Bellevue. Adma Förvaltnings AB är ett företag med flertalet samhällsengagemang - bl a Funnys äventyr, FC Rosengård och Lärargalan.
FCBs Klubbchef Caspar Pauckstadt träffade idag Adma’s CSR-ansvarig Matilda Mettälä och tecknade ett 5-års avtal.

-Matilda, ”Detta är så spännande och vi är så glada för vårt samarbete med en så välskött barn- och ungdomsförening som FC Bellevue” Vi känner oss priviligierade och glada att få stötta några av våra så viktiga lokala idrottsföreningar och kultursatsningar i Malmö.

-Caspar, ”Det känns helt fantastiskt att få in en så engagerad och långsiktig samarbetspartner som dessutom vill vara var med utveckla FCBs fortsatta verksamhet. ”En bättre julklapp kan man knappast önska sig”

Adma Förvaltnings AB är ett familjeägt investmentbolag med bas i Malmö. Vår ägarroll baseras på ett aktivt och långsiktigt engagemang, med innehav huvudsakligen inom fastighetssektorn samt små och medelstora tillväxtbolag.

FC Copenhagen vs Malmö FF. Tensions high in ”The bridge derby”
2019-12-12 09:08
”A match not to miss” TV Kanal 9 kl 18:55
Läs vad BBC säger om matchen
https://www.google.se/amp/s/www.bbc.co.uk/sport/amp/football/50726281

Tur är väl att FCB:s huvudsponsor Nord-Lock Group har "säkrat" bron för alla MFF-fans med sina världsunika killåsningsbrickor!!
Forza MFF, Forza FCB, Forza Nord-Lock Group!!
P08: FC Bellevue har vind i seglen
2019-12-08 19:55
Söndagens eftermiddagsmatch var en träningsmatch mellan BK Höllviken och FC Bellevue nere på Höllvikens IP. På självaste 2:a advent begav sig Bellevuegänget ner till "Höllan" där vindbyarna som låg uppemot 20 m/s kändes mer som höstrusk än tomtarnas verkstad.
BK Höllviken började i ett högt tempo och pressade ett inledningsvis rätt så stillastående Bellevue. Bellevue hade svårt att hitta sitt fin-fina passningsspel och efter de senaste matcherna där motståndet varit betydligt lättare så var det idag ett Höllviken som ångade på och skapade en hel del chanser men målen uteblev. Först i den 12:e matchminuten när coacherna Tobbe och Esbjörn dirigerat laget tillrätta så bara kom det där spelet som vi alltid är så bortskämda att se. Passningarna från backlinjen och upp genom mittfältet för att nå rätt adress på toppen började hitta fram, och denna gång var det Viggo som stilsäkert styr in 1-0 till Bellevue. Idag var vindförhållandena mycket svåra och bollen levde verkligen sitt eget liv. I den 20:e minuten utnyttjade Theodor medvinden maximalt och satte ett oerhört snyggt distansskott från nästan halva plan rätt i krysset och Bellevue kunde gå till pausvila med en trygg 2-0 ledning.
I andra halvlek var det Bellevue som fick smaka på motvinden, men nu hade killarna lärt sig att bemästra motståndet. I anfallen framåt gällde det nu att tjånga bollen så hårt som möjligt, till skillnad från första halvlek, där man fick hålla igen i framåtpassningarna. Det var chanser på båda hållen, men halvleken slutade mållös, vilket var ett bra resultat för Bellevue, med tanke på motvinden. Höllviken hade några ruggiga skott i stolparna, men dessa är ju som bekant en målvakts bästa vän, och idag var Gustav B verkligen kompis med dem. Även utan stolparnas hjälp stod han för många fina prestationer i den trixiga vinden.
I den tredje halvleken delade lagen broderligt på medvinden, med 10 minuter vardera. Bellevue passade på att utöka till 3-0 genom Teo under de första tio, och sedan var det slutmålat för idag. Matchen slutade 3-0. Himlen sprack upp och blev lite ljusare, och killarna kan gratulera sig själv till en jättefin prestation.

Stort tack laget och coacherna från klacken för en underhållande match denna 2:a advent!

Laget: Måns, Theo, Albion, Oliver, Elliot, Gustav, Teo, Theodor, Melvin, Jack, Viggo
Coach: Tobbe & Esbjörn
Foto & referat: C & J Malmsten

Sponsring: Glöm inte visa din FCB streckkod på ICA Malmborgs Erikslust
2019-12-08 10:28
Så enkelt, Så genialt! Visa streckkoden i mobilen så drar de fram detta kort i kassan
Alla med FCB anknytning som nämner detta i kassan på ICA Malmborgs Erikslust hjälper till att stärka klubbens kassa med 2% av den totala summan på köpet. När ni lämnar affären kan ni vara stolta över att ha varit med och bidragit till FCBs fantastiska ungdomsverksamhet! 
Klicka på länken för streckkoden behöver visas:
Sponsring: Handla på ICA Malmborgs Erikslust & stöd FC Bellevue
2019-12-06 14:46
https://sponsring.ica.se/fc-bellevue1
Bäste Medlem


2019 har varit ett sagolikt framgångsrikt år för FC Bellevue och nu förbereder vi oss på ett minst lika spännande 2020!


För att finansiera vårt arbete framåt har FC Bellevue och ICA Malmborgs Erikslust just inlett ett utökat samarbete. Kortfattat innebär det att ju mer du handlar desto mer skänker ICA till klubben.


Så, hur fungerar det?

Medlemmar i FCB får en streckkod i mobilen. Visa i kassan på ICA Malmborgs Erikslust när du handlar. Då går 1% av köpets totala summa tillbaka till klubben. Utöver det stöttar butiken med ytterligare 1% till klubbens tjejsatsning. Det betyder att ICA Malmborgs Erikslust skänker 2% till FCB av det klubbens medlemmar handlar för. Sponsringen startar fr.o.m. den 1 december 2019. Vi är väldigt glada och tacksamma över deras engagemang.


Glöm därför inte meddela att du är från FC Bellevue när du står i kassan och betalar, på så vis är du med och bidrar till klubbens utveckling. Sprid även gärna ordet vidare till familjemedlemmar eller andra närstående som handlar på ICA Malmborgs Erikslust. Streckkoden får du enklast genom att ladda ner länken på din mobil som en ikon på hemskärmen.


Enkla steg för att skapa en app på telefonen

Följ instruktionerna i bifogad video för att enkelt se hur du skapar en app med streckkoden på din telefon eller följ anvisningarna nedan.


Anvisningar

Klicka på länken. http://sponsring.ica.se/fc-bellevue1

Längst ner på sidan finns en blå kvadrat med en pil på. Klicka på denna. Scrolla sedan ner och tryck på "Lägg till på hemskärm". KLART!Alla med FCB anknytning som visar koden på ICA Malmborgs Erikslust hjälper till att stärka klubbens kassa med 2% av den totala summan på köpet. När ni lämnar affären kan ni vara stolta över att ha varit med och bidragit till FCBs fantastiska ungdomsverksamhet! 


Vänliga hälsningar,


FC Bellevue


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag