Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt Fotbollsskola för 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige bedriver FCB After School Football. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och Klubbansvarig är Caspar Pauckstadt.
FotbollsCamp:☀️☀️Trixrekord Dag 2☀️☀
2019-06-18 21:52

Fler bilder (+42) >>
Dag 2 av FCB-Campet bjöd på några enastående trixtävlingar! Det var helt fantastiska trix-skills från de yngsta till de äldsta. Vi fick dessutom bevittna ett nytt camprekord av 12-årige Benjamin Sjöberg som till trixade ettusenfemhundrafyra gånger (1504) !!!! Rekordet tog över 10 minuter av fullständig fokus för att genomföra. Vi säger ett Stort Grattis till trixkungen Benjamin!
Man måste också lyfta på hatten för  2012/2011 som visade prov på ett grymt bra 2-touch possessionspel för sin ålder. 
På eftermiddagen var det igen intensiva och passionerade Copa America matcher som igen höll en otroligt hög nivå. 
Forza campdag 2
FotbollsCamp: ☀️☀️☀️Dag 1☀️☀️☀
2019-06-17 21:53
På måndagmorgon drog FC Bellevue igång sitt 20:e fotbollscamp på Mellanhedens IP sedan starten 2010. Campdag 1 bjöd  på strålande sol och 25 graders värme och deltagarantalet låg på rekordnivå. Efter sedvanligt upprop och tröjutdelning var det gemensam uppjogg och sedan följde man upp med kvicka fötter på stegar och lättare fys till sköna musikrythmer från DJ Ragit. 
Sedan fortsatte gruppen med en teknikbanan där camparna fick köra en mängd coola finter. Därefter hade man en tillslagstävling och tre finalister korades i varje åldersgrupp och där en vinnare till slut utsågs. 
Efter tävlingen var det lunch och chill med glass och sedan drog man igång en rafflande smålagsturnering med matcher a la Copa America style.
P07: Spännande avslutningsmatch på Aggarpsvallen
2019-06-16 16:32
Team P07 levererade en ny bra match i avslutande seriematchen mot Svedala IF
P07s avslutande seriematch för våren mot Svedala IF blev en riktigt nagelbitare i söndagens härliga sommarväder. Svedala tog rättvist ledningen med 1-0, men Bellevue studsade snabbt tillbaka när högerbacken Ossian Jakobsson gjorde en fin raid på högerkanten och frispelade Kal el Frempong som snyggt placerade bollen i bortre burgaveln till 1-1.
I andra halvlek tappade FCB bollen centralt och Svedala kunde återta ledningen med 2-1. Inför 3:e halvleken ändrade Bellevue spelsystem i hopp om att vända matchen. Det blev också en ”game changer”. Med hög press och vinden i ryggen tryckte man tillbaka Svedala och kvitteringen kom som ett brev på posten. Vänsterfotade Noel Pauckstadt Söderström tryckte snyggt av en volleykanon utanför straffområdet och 2-2 var ett faktum. Sedan hade Bellevue några bollar som dansade på mållinjen men matchen slutade 2-2. 
I mål gjorde Bruno Mürbeck en mycket lovande insats. Fina fötter och ett par riktigt bra räddningar. 
P07 har gjort en kanonvår i A-serien och nu väntar en massa spännande fotbollsäventyr i sommar. Först är det FCBs 
 fotbollscamp 17/6-20/6, sedan Åhus Beach Fotboll 28/6-1/7 och därefter Gothia Cup 15/7-20/7
P07 tackar alla sina supportar för det fina stödet under våren och önskar alla en riktigt fin sommar!!☀️
Forza P07!

P09: Spännande match mot FC Trelleborg
2019-06-16 10:28
Det blev en tuff och intensiv match när P09 gästades av duktiga FC Trelleborg (FCT). Bellevue dominerade dock matchen och hade tagit hem matchen om man satt sina 7-10 frilägen inne i boxen. Bellevue hade ett stort bollinnehav (ca 70%) och som helhet var spelet på topp, men man föll på 4 kontringar som skickliga FCT gjorde mål på. Bellevue fick också några spelare skadade under matchen, så det blev hårt matchande på vissa spelare mot slutet. Matchen slutade denna dag med 2-4 seger för FCT. Dagens spelare var dock FCBs supermålis Bilal Raufu som igen stod för några otroliga räddningar.
Forza framåt P09 och Glad sommar!

P07: Förbundsregel avgjorde i sista omgången
2019-06-15 17:15
Svenska Fotbollförbundets ungdomsregler kom verkligen inte till sin rätt när Bellevue P07 mötte IFK Malmö på Kroksbäcks IP. Bellevue kom till spel utan några avbytare och man kämpade sig till en 4-0 ledning. Då trädde denna märkliga regel in att motståndaren får sätta in en extra spelare tills man är lika. Detta vände upp och ner på hela matchen och IFK kunde kvittera till 4-4 med en man mer på banan. Ett tröttkört Bellevue fick även kapitulera för ett 5e mål innan domarens slutsignal ljöd.
Denna matchutgång var allt annat rättvist, men Bellevue visade fin karaktär och gratulerade ett firande IFK Malmö och man kände sig trots allt som de rättmätiga vinnarna i denna märkliga match. 
Glad sommar önskar P07 alla sina fans därute😃
Forza P07

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag