Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige har man också ”After School Football”. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och klubbansvarig är fd fotbollsproffset Caspar Pauckstadt.
P07/P08: FC Bellevue har checkat in i Stockholm
2019-10-18 15:36

Fler bilder (+13) >>
Vi lunchtid på fredagen anlände en 28-manna stor Bellevue-trupp till Stockholm där man i helgen kommer delta i Oktoberpokalen, en cup som arrangeras av FC Djursholm och spelas på ute Djursholms IP. Med på resan är lika många fans/föräldrar. Bellevue ställer upp med ett P07 lag och ett P08 lag. P07 är först ut och möter Haninge i första matchen på fredagkväll kl 19:15
På lördagförmiddag ställs man först mot Danderyd och sedan mot Brommapojkarna. P08 öppnar mot Farsta på lördag kl 13:00
Forza Bellevue!
P05: Målfest i Bara
2019-10-15 22:39
Ett laddat P05 bjöd på målfest i P15-serien. Bara-Bellevue 1-10
På tisdagkväll reste starka Bellevue P05 till Bara för 11-manna matchen mot Bara GoIF i P15-serien (P04). Bellevue startade matchen med ett högt och modigt försvarspel och det kostade inledningsvis ett kontringsmål till 1-0. Men Bellevue fortsatte sitt offensiva spel och tryckte tillbaka Bara med höga press och kvitteringen lät inte vänta på sig särskilt länge. De storväxta spelarna i Bara fick aldrig en lugn stund med bollen och när Bellevue stod för en bollerövring högt upp i banan och satte kvitterade till 1-1 så var det kört för Bara. 1-1 stod sig halvleken ut, men sen vad det proppen ur för ett Bellevue som sprang sönder ett tröttkört Bara i andra halvlek. Ett Bellevue på spelhumör bjöd på blixtrande anfallsspel och baljorna trillade in i jämn ström. Matchen slutade med storseger 1-10 och man kan inte annat än applådera Bellevues laginsats.
Imorgon onsdag är det match igen när man möter Lunds BK i samma serie på Malmö stadion plan 9. Förhoppningsvis hinner man ladda om batterierna, inte minst efter Svenska landslagets fina EM insats mot Spanien i EM. 
Forza Bellevue P05
F2011/F2012: Underbar energi och bländande spel
2019-10-15 00:10
På måndag eftermiddag var det dags för ett nytt inspirerande träningspass med nya tjejlaget F2011/ F2012. Detta tjejlag har verkligen tagit alla med storm!! Det är fart, energi och en fantastisk glädje när dessa tjejer kommer samman och lirar boll. De duktiga Coacherna Katarina & Christina kom som vanligt väl förberedda med roliga och åldersrelevanta övningar och tjejerna bara sprudlade av glädje. Dagens avslutande 3 mot 3 spel blev träningens höjdpunkt!! Man hade satt upp två smålagsplaner med spel 3 mot 3 på varje plan och det lirades boll så det stod härliga till med fina passningar, läckra dribblingar och massor med mål! Vilka lirare!!! Här har Bellevue verkligen fått ihop ett spännande lag!!
Forza F2011 / F2012
P2011: Ett härligt avslut på 2-års knattecup
2019-10-13 19:26
Stolta killar och tjejer med välförtjänta medaljer runt halsen
På söndag morgon var ännu ett härligt kapitel avklarat. Våra 2011or spelade 6 matcher och de såg bekväma och rutinerade ut. Våra skickliga lirare visade hur man försvarar sig mot bra lag, något att definitivt bygga på inför 7-manna fotbollen. 
Vi säger stort tack till alla föräldrar för engagemanget och stödet ni gett och fortsätter att ge till både spelare och ledare. Ni spelar en stor roll i föreningen. Men naturligtvis går största tacken till våra killar och tjejer som visat mod och styrka hela säsongen genom. Ni gör det möjligt. 
Året är inte slut än och vi har några inomhuscuper att avverka längre fram. En spännande höst/vinter väntar runt hörnet. 

Forza FC Bellevue! 
Coach Diego 
Tungt i sista omgången för våra 2010or
2019-10-12 20:01

Fler bilder (+15) >>

Tunga förluster hela dagen. Alla våra 3 lag hade det tufft mot äldre och tyngre motstånd som visade fin fotboll. Bara att gratulera motståndarna men det tar inte bort vårt oerhört fina spel. 

 

Matchen mot Åkarp bjöd på kamp och när fysiken begränsar en så blir det tungt men jämn och tuff match som vi går förlorande ur men med en ryggsäck full av utvecklings material 


I laget mot Skanör hade vi Felix i mål och vilka räddningar han bjöd på flera gånger om, matchens lirare utan tvekan. Felix visar mod och räds inte att sträcka på sig.Bra kämpat hela laget. 


Matchen mot Höllviken visade verkligen vilken potential 2010orna har till att bli ett av de bästa i sin klass. Det är små grejer vi behöver hela tiden korrigera men annars ser det riktigt lovande ut. Vi säger grattis till Ludde som fick sitt första men inte sista FairPlay kort. 

Motståndarens ledare var mäkta imponerad av Luddes försvarspel och blick för spelet. Vill också uppmärksamma vår mittfältsmotor Carl som med sin teknik och fina passningar servar sina lagkamrater men också lurar motståndarna på läktaren. ALLA  besitter kvalitéer som vi hela tiden vill utveckla och förbättra. Det går sakta men säkert framåt. Stundtals spelar vi oss likt Barcelona ur pressade situationer och har stort tålamod innan vi går framåt. Otroligt läckert och något att bygga vidare på.  


Sist men inte minst vill jag hylla min underbara son som utmanar mig och ifrågasätter mig som coach. Det är tufft att ha sin son i laget men det är också härligt med mycket gemensamt, taktiksnack och även hjälp inför matcherna. det gäller bara att hela tiden hitta balansen och komma ihåg att både han och Philippos är ett år yngre. Ni gör det fantastiskt bra boys.


Tack alla föräldrar för stöttningen och förtroendet. Nu blickar vi framåt för en fortsatt spännande höst/vinter med en hel del inomhuscuper. 

Glöm inte mötet nu på torsdag 17/10 17:00 i klubbhuset. Det är ett ypperligt tillfälle att få sina frågor och funderingar besvarade. Vill också meddela datum för fotbollsgalan 24/11. Mer info om det kommer inom kort. 

Forza FC Bellevue!!!!

Coach Anass 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag