Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2018 ett Seniorlag för Herrar, Dam U-lag, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt Fotbollsskola för 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige bedriver FCB After School Football. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP.
P09: Storspel i Olympic Futsal Cup
2018-11-17 21:09
Team P09 tog 5 segrar av 6 i Olympic Futsal Cup 2018
På lördagmorgon tog FC Bellevue P09 Olympic Futsal Cup med storm. På 6 matcher blev det 5 segrar och endast en förlust, men framförallt imponerande man med ett jättefint lagspel. Killarna i P09 har tagit gigantiska kliv de senaste 2 månaderna. Med rolig och bra träning har man verkligen lyft sig både taktiskt och tekniskt. Att se killarna rulla runt boll med sådan mognad var verkligen kul. P09 har något riktigt spännande på gång! Till sommaren väntar också nästa stora steg för dessa unga talanger då man deltar i Halör Cup (Kristi hemmelsfärd), Åhus Beach Soccer (början av juli) och Cup Denmark (slutet av juli)
Forza P09!
P06: Stegrande nivå i Olympic Futsal Cup
2018-11-17 16:33
Team P06 och Team P07 skaffar sig mer futsalerfarenhet i Olympic Futsal Cup
Lördagen den 17/11 var det åter Olympic Futsal Cup spel för Bellevue med P2009 och P2006. P06 körde på eftermiddagen och man hade igång tre lag - två P06 lag och ett P07 lag. Bellevue bjöd på många täta och jämna matcher och man kryddade dagen med några väldigt vackra spelmål. Men den riktiga tävlingsgnistan uteblir tyvärr när åldersklassen inte får tävla och lag därför använder spelare lite som dom vill. Överåriga spelare och spelare som dubblerar i flera lag blir tyvärr en allt vanligare syn i cuper där åldersklassen inte tävlar. 
Men cupdagen var ändå lärorik och rolig på många sätt.


P07: Med stark vind i segel
2018-11-11 23:37
P07 Lag 3 (övre bild) avrundade söndagens futsal med en härlig match mot Lindeborgs FF
P07 går från klarhet till klarhet. Nyss hemkomna från en veckas fotbollsläger på Mallorca så var det dags att snöra på sig skorna igen för Olympic Futsal Cup 2018. Här ställde man upp med 3 lag och formkurvan pekade spikrakt upp för alla 3 lagen ju längre in i turneringen man kom. Tyvärr får killarna i 11-års ålder inte tävla, vilket tar lite udd ur cupen, men prestationen var på topp.
Starka segrar togs bl a mot MFF med 2-0 och BK Olympic 2-0 m fl
P06: Magisk underhållning på Fars Dag
2018-11-11 22:27
Team P06 fick nästa taket att lyfta i Wihlborgs Arena efter sina båda kvartsfinalsegrar
Ytterst få lag kan bjuda på så mycket underhållning som FC Bellevue P06. Var enda gång dessa talanger beträder en fotbollsplan så rycks man med som det var en avgörande Champions League final. Man jobbar stenhårt för varandra och resultatet blir nästan alltid spektakulärt. Denna söndag i Olympic futsal Cup var inget undantag. Båda 06-lagens framfart till semifinal i den ett år äldre P05-klassen kan bara beskrivas med ett enda ord - Enastående! Efter ett tuff gruppspel gick t ex lag 1 vidare som bästa 3:a. Lag 1:s kvartsfinalrysare mot hemmalaget BK Olympic gick till en tredje förlängning där 07:an Kevin Pasalic, ja ni hörde rätt med 07:a, dundrade in segermålet i 3 mot 3 spel.  I kvartsfinalrysare 2 var det Husie P05 som fick se sig förbisprungna av de vesselsnabba och tekniska Bellevuespelarna i lag 2 som gick fram till en 3-0 ledning. Husie kvitterade till 3-1 och fick hopp, men då klev ytterligare 07:a fram, Alexander Olsson, och säkrade semifinalplatsen med sin andra strut för dagen fram till 4-2. Efter två utmattande kvartsfinaler tog resan slut i semifinal för båda dessa fantastiska lag. Men vilken underhållning man bjöd på in på målsnöret. Lag 2 hade dessutom en andra förlängningsrysare för en finalplats, men drömmen sprack i ett 3 mot 3 spel mot Husie. 
När man summerar dagen fanns det bara hjältar i de båda P06 lagen! Men en spelare måste man nog lyfta lite extra en dag som denna. Lag 2s målvakt Tim Ivarsson spelade i ett transliknande tillstånd. När de ett år äldre killarna bombarderade honom som mest med skott, då stängde Tim igen butiken och släppte in ett enda mål. 
P06 har ytterligare två enastående målvakter i Svante Pedersen och Adam Omeiche (utespelare för dagen), men denna dag tillhörde Tim som snubblande nära tog sitt lag till final!
Forza P06!!
Coach Kenny bjussade också på sig själv när han efter segern i kvartsfinal 1 slängde sin huvudbonad och visade upp sin nya ”blonda” frisyr. Tydligen ett förlorat vad när hans älskade Liverpool gick på pumpen i CL mot Röda Stjärna Belgrad.

P2010: Charmade alla i Olympic Futsal Cup
2018-11-11 20:47
Team P2010 tog alla på cupen med storm.
På söndagen bjöd P2010 på fantastiskt spel i Olympic Futsal Cup. Söndagens stora uppgift var att försöka få in de 4 moment man vanligtvis övar på i träning; dribblingar, avslut, utmana & possession, och såklart ha kul både på och utanför fotbollsplanen.

Alla uppgifterna klarade alla tre lagen med bravur, tillsammans med ett superstöd av den stora FCBs stora klacken på läktaren!
Inte för det spelar någon roll, men på 9 matcher blev det 7 segrar, 2 oavgjorda och noll förluster. 

Så med nuvunnen futsalkunskap blickar P2010 redan framåtemot nästa träning på tisdag.
För det sägs att ju mer man kan, desto roligare blir det!

Tack för idag!

/Coach Amir, Coach Tomas, Coach Ossi
Nyheter från våra lag