SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
GRATTIS FC BELLEVUE! 10 ÅR DEN 21 SEPTEMBER 2020
FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2020 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 12 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.
P08: Träning, träning och åter träning
2021-02-15 18:42

Action, power, press, världsrekord, medaljer och en stor portion laganda. På landslagsnivå har Sverige 🇸🇪 inledningsvis levererat i skridskor, skidor, skicross och JVM! 

FC Bellevues P08 minns tillbaka på höstens guldmedalj 🥇 och blickar framåt. 

Rätt plats vid rätt tillfälle är självklart Himmaborgen, Mellanhedens IP där träning, träning och åter träning sitter i ryggmärgen för det härliga 08-gänget som fortsätter att bygga upp sitt lag!

 

Forza P08!

 

Signerat: Malmstens

A-laget: Grymt inspirerande träning i -10 C°
2021-02-12 14:50

På torsdagkväll bjöd A-laget på ett grymt inspirerande träningspass med hög intensitet rakt igenom. Kylan till trots så var det svettpärlor som syntes på spelarna när de gnuggades stenhårt i de tekniska detaljerna av sitt försvarsspel denna isande kalla februarikväll!
Forza Bellevue!

New release: FCBs ”Supporterhalsduk” är här
2021-01-28 17:19
Nu kan du beställa FCBs supercoola ”Supporterhalsduk” inför säsongen 2021❤️
Äntligen är träningen igång och samtidigt passar vi på att släppa FCBs supercoola ”Supporterhalsduk” inför säsongen 2021!

Beställning görs via Swish
Swish: 123 662 03 63
Skriv: Halsduk, Kalle P (namn), P2012 (åldersgrupp)
Leverans: på träning
Pris: 200 kr

FORZA BELLEVUE SUPPORTER CLUB❤️


Träningsstart 25/1 på Mellanhedens IP
2021-01-22 13:01
ÄNTLIGEN FÅR VI BÖRJA SPELA FOTBOLL IGEN - OCH VI FÖLJER REKOMMENDATIONERNA NEDAN
Brev till föreningar inför 25 januari

Igår, den 21 januari, meddelade regeringen att de rekommenderar kommuner att fortsatt hålla ej nödvändig idrotts-, fritids- och kulturverksamhet stängd. Denna rekommendation gäller i första hand fram till och med den 7 februari. Undantag görs för verksamhet för barn födda 2005 eller senare, såväl inomhus som utomhus. Sedan tidigare gäller även undantaget för yrkesverksam elitidrott. Dessa rekommendationer kommer Malmö stad att följa.
Detta nya besked innebär att fritidsförvaltningens idrottsanläggningar (utomhus och inomhus) kommer att öppna för föreningars träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 eller senare från och med 25 januari.
Smittspridningen i Skåne är fortsatt hög och det är fortsatt mycket viktigt att aktiviteter och träningar i föreningslivets regi kan bedrivas på ett smittsäkert sätt och att Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer följs.
I fritidsförvaltningens anläggningar har ett begränsat maxantal fastställts utifrån pandemilagen (10 kvadratmeter per person) och det kommer att finnas skyltar på plats som upplyser om maxantalet i respektive utrymme. Omklädningsrum kommer att hållas stängda och är endast öppna om det inte finns andra toaletter att tillgå.
Malmö stad anpassar hela tiden sin verksamhet och öppethållande efter rådande smittläge och i enlighet med Smittskydd Skånes och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Nya beslut kan därför komma och vi informerar er så fort det är möjligt vid eventuella beslut som påverkar er i föreningslivet. Beslutet om endast hålla öppet för barn och unga gäller till och med 31 mars men kan komma att ändras om smittläget så tillåter.
Vi vet alla vilken stor skillnad idrotts- och fritidsaktiviteter gör i barn och ungas liv och det är därför mycket glädjande att regeringen nu ser att denna viktiga verksamhet åter ska kunna bedrivas. Det innebär samtidigt att vi tillsammans, föreningar och kommun, har ett stort ansvar för att se till att detta beslut inte leder till ökad smittspridning i samhället. Lyckas vi med detta kommer vi sedan successivt kunna öppna upp även för äldre och allmänhet. Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd, respektera maxantalet samt se till att alla tvättar händer och stannar hemma vid minsta symptom.
Med vänliga hälsningar
Fritidsförvaltningen Malmö stad
Johan Hermansson
Fritidsdirektör

Frågor och svar
För vilken typ av verksamhet är fritidsförvaltningens idrottsanläggningar öppna?
Fritidsförvaltningens idrottsanläggningar (utomhus och inomhus) är öppna för föreningsverksamhet (träning) för barn och unga födda 2005 eller senare. Anläggningarna är också öppna för yrkesverksam elitidrott. Matcher, tävlingar och evenemang tillåts endast för yrkesverksam elitidrott.
Föreningslivet har ett ansvar att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd och idrottsförbundens riktlinjer.
Vad gäller för yrkesverksam elitidrott?
Fritidsförvaltningen utgår under denna period från Riksidrottsförbundet samt respektive specialförbunds definition av vilken verksamhet som är yrkesverksam elitidrott. De som enligt förbunden räknas som yrkesverksamma elitidrottare tillåts att träna oavsett ålder.
Varför får äldre ungdomar inte träna på utomhusanläggningarna?
Smittläget i Skåne är just nu så allvarligt att Malmö stad inte ser det som lämpligt att öppna upp för verksamhet för samtliga grupper på en och samma gång. Därför kvarstår beslutet att utomhusanläggningar endast får användas av barn och unga födda 2005 eller senare.
Hur ser Malmö stad till att pandemilagen följs?
Fritidsförvaltningen har i varje anläggning satt upp affischer med uppgift om hur många personer som samtidigt får vistas i lokalen. Beräkningen är gjord utifrån pandemilagen (10 kvadratmeter per person).
Omklädningsrum hålls stängda och är endast öppna om det inte finns andra toaletter att tillgå. Det ska erbjudas möjlighet att tvätta händerna, eller så ska det finnas handdesinfektion. Varje förening ska bedriva sin verksamhet på ett smittsäkert sätt utifrån de råd och rekommendationer som har tagits fram av regering och Folkhälsomyndigheten.
Om vår förening har bokade tider för verksamhet för personer som är födda 2005 eller tidigare, ska vi då avboka dessa?
Ja, tider som är bokade för aktiva födda 2005 eller tidigare ska avbokas. Detta gör ni via IBGO eller mail till bokningsenheten, booking@malmo.se
Kommer alla tider som är bokade som ”seniorverksamhet” (25 år eller äldre) att avbokas?
Ja, dessa tider kommer att avbokas av bokningsenheten till och med 7 februari 2021.
Vad händer om föreningar inte följer fritidsförvaltningens beslut?
Ni kommer få en skriftlig varning och upprepade förseelser kan leda till att er förening stängs av från fritidsförvaltningens anläggningar i framtiden.
 
Är det möjligt att boka tider i fritidsförvaltningens anläggningar för barn och unga födda 2005 eller senare?
Det är möjligt att boka nya tider i fritidsförvaltningens anläggningar för föreningars träning för barn och unga födda 2005 eller senare.
Innebär detta att vi inte kommer få några nya träningstider när vår säsong är över?
De säsonger som håller på att schemaläggas (ishall efter- och försäsong och utomhus ordinarie) kommer bokas in enligt schemaförslag. Restriktionen gällande åldersgräns vid träning påverkar endast om restriktionen kvarstår vid säsongens start.
Kan vi boka matcher?
Seriematcher och liknande tävlingar som är planerade av nationellt förbund för utövare på yrkesverksam elitidrottsnivå kommer att beviljas. Ingen form av ungdomsmatcher eller träningsmatcher får genomföras fram till 7 februari.
Vad gäller för skolor?
Fritidsförvaltningens anläggningar är öppna för undervisning oavsett ålder. Lektionstider påverkas inte av den förlängda stängningen.
Mer information
Riksidrottsförbundet: https://www.rf.se/ Folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/
     
     
Dags för bokslut - Gott Nytt År!
2020-12-30 20:56

Fler bilder (+57) >>

Dags för bokslut 2020


Ett omtumlande och på många sätt omskakande år går äntligen mot sitt slut. Vi har mer eller mindre hållits gisslan av ett virus sedan i mars 2020. Men mitt i denna eländiga pandemi som lamslagit en hel värld har FC Bellevue trots allt ångat på. Faktum är att när vi summerar detta hemska corona-år, FCBs 10-års jubileum, så är 2020 faktiskt FC Bellevue’s mest framgångsrika år någonsin!


Bland alla våra tävlande lag från 13 år och upp bjöds det på en ocean av minnesvärda matcher under 2020. Fyra laginsatser är dock svåra att förbise när vi summerar årets fina prestationer på den högsta tävlingsnivån.


A-lagets magiska kvalresa var en av årets absoluta höjdpunkter som engagerade hela klubben. Man tog steget upp till division 4 efter dubbla kval mot Båstad och Sjöbo. Det var fotbollsgodis utöver det vanliga och inramningen på Mellanheden var inget annat än magisk. 

Publiken bar fram sina guld-svarta hjältar! Först var det 6-2 segern hemma mot Båstad, som sedan följdes det upp med en 6-0 seger mot Sjöbo. Med tennissiffrorna 6-2, 6-0 var det game over och uppflyttning till division 4. 


På ungdomssidan var det P05 som visade vägen genom att ta en enormt meriterande 2:a plats i P15 Skåne A (högsta P15 serien i Skåne). Placeringen gav också  Bellevue möjlighet att kvala in till P16 Nationella 2021 (högsta P16 serien i Sverige), men där föll man olyckligt på målsnöret efter tre jämna gruppspelsmatcher. 


Vårt P07 lag visade samma fina takter som P05 när man knep en högst meriterande 2:a plats i P13 Sydvästra A (högsta P13 serien i Skåne).


Talangerna i FC Bellevue P08 visade också framfötterna när man vann Guld i P13 Sydvästra B mot ett år äldre lag. 


Tittar vi sedan på lagen under så har det bara sprudlat av glädje och hunger att utvecklas. Den passion och glöd våra unga spelare visar är något utöver det vanliga. Här har Bellevue ett framtida sparkapital som heter duga. Extra kul har det varit att följa tjejernas framfart och utveckling under 2020. En ny satsning som verkligen burit frukt. 

Denna spelarutveckling är såklart bara möjlig med riktigt bra träning.

Spelarna i FC Bellevue drillas dag ut och dag in av otroligt engagerade ledare och det är nyckeln till FCBs framgångar! Framtiden ser onekligen ljus ut för Bellevue!


Nu håller vi tummarna att pandemin släpper sitt järngrepp om oss 2021 så vi alla kan återgå till en normal vardag med det vi älskar mest av allt - spela fotboll, träningar, matcher och åka på läger och cuper!


Med detta bokslut önskar vi er alla ett Gott slut och riktigt Gott Nytt År!


FC Bellevue

//Caspar 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram