Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2018 ett Seniorlag för Herrar, Dam U-lag, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt Fotbollsskola för 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige bedriver FCB After School Football. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP.
Sponsornyhet: EROOM = THE UN 17 SUSTAINABILITY GOALS
2018-05-21 12:09
FC Bellevue vill stolt uppmärksamma det fina arbete som Eroom fastighetsförvaltning AB utför för att förbättra Malmö stad.

Genom att sätta högt ställda mål, enligt FN:s 17 globala hållbarhetsmål, vill man som kommersiell fastighetsutvecklare bidra till att Malmö också blir en bättre och mer jämställd stad.
På www.eroom.se kan man läsa om allt som Eroom engagerar sig i kring;

  • Gender Equality
  • Affordable and Clean Energy
  • Reduced Inequalities
  • Sustainable Cities and Communities 
  • Responsible Consumption and Production
P07: Svängig och publikfriande match mot Malmö City
2018-05-21 09:40
Team P07 pustar i värmen på Malmö Stadion plan 9
I strålande solsken fick vi på söndagförmiddag se en go match mellan FCB P07 och Malmö City. Matchen började med en snabb kontring emot Bellevue i första minuten och 0-1 var ett faktum. Efter baklängesmålet kvitterade FCB med en lika snabb kontring, där kvicke Elliot Näs Camp sätter 1-1. Målen duggade tätt och Bellevue kvitterar 2 ggr om för att sedan ta ledningen med 5-4 i andra halvlek när snabbe Ali Charif förvaltade en perfekta djupledsboll. I tredje halvleken vaknade Malmö City pojkarna upp rejält och lyckades både kvittera och prickskjuta ytterligare 2 mål i matchens sista minuter och vinna den mycket spännande matchen med 5-7. 
Kul var också att se Bellevues duktige 07 spelare Isak Dimovski Nylander tillbaka i spel efter en tids frånvaro pga av hälseneproblem. 
Forza P07!
B-laget: Serieledare efter 5:e raka segern
2018-05-20 23:38
Glada mindre efter segern mot Lunds FF
På söndageftermiddag gick Bellevue B upp i serieledning efter 5 raka segern mot Lunds FF. Bellevue styrde spelet med fina offensiva kombinationer, men man hamnade i underläge 0-1 efter en snabb omställning. Bellevue hade dock ett klart grepp om matchen och någon riktig oro infann sig aldrig. Bellevue kvitterade på en vacker frispark av tekniske innermittfältaren Rebar Ali och sedan gjorde man ett litet ryckt med mål av Olli Kihlberg och Ragit Shaqiri till 3-1. Lund sprattlade till med en sen reducering till 3-2, men närmare än så kom aldrig Lund och Bellevue kunde kliva upp i välförtjänt serieledning.

 
P2010: Full pott 3/3
2018-05-20 22:46
Höllvikens knatteturnering omgång 4
Lag Dragons
Ännu en fantastiskt solig söndag i fantastiska Höllviken med FCBs fantastiska talanger! Mycket fantastiskt denna dag!! Vilken fart och taktiskt kunnande det var av FCBs spelare. I första matchen blev det vinst 4-1. I andra matchen blev det förlust 1-2, men där kunde det slutat hur som helst i en jämn och välspelad match. I tredje och sista kampen ledde Bellevue med 1-0 till matchens sista spark då motståndarna lyckades kvitterade till 1-1. Men hela dagen bjöd på fint spel av FCBs unga talanger, med jämna och spännande matcher som kändes som Barcelona - Real Madrid i varje match och duell. Bättre blir det inte!
Coach Qendrim ”Qeda” Selmani

Lag Sharks
Som vanligt bjuder Höllviken på underbar atmosfär och strålande väder 
Det är sällan ett fotbollslag imponerar på mig om vi inte snackar Milan eller Brasilien  på 90-talet. Men idag hände det. Idag spelade pojkarna en sådan fotboll som skulle få Niva att vilja skriva om och Glen att göra sitt härliga öööööuujpp ljud. 

Jag är fylld av stolthet och glädje och framförallt kärleken jag känner från kidsen. Det är underbart att när jag går genom taktik och hur vi ska lira så står en av Sharksen och kliar mitt stubb. Totalt ointresserad av att lyssna och fullt upptagen av att imponeras av mitt skägg men går in på plan och krossar. 

Det är svårt att skriva matchreferat och få med allt. En hårt skruvad hörna som går in i mål eller ett skott i krysset från halva plan? Soloprestation med snabba fötter förbi 3 motståndare och sedan mål? Eller varför inte onetouch passningar från halva plan och avslut i mål? Eller när man ber målvakten att fokusera på bollen och får till svars att motståndarna och bollen är aldrig här? Bara att välja och vraka. 

FCB vs Klagshamn 6-0
FCB vs LB07 4-0
FCB vs Höllviken BK 6-2  Endast 2 insläppta mål varav ett var självmål. 

Tack underbara barn för den glädjen ni visar på plan. Tack alla föräldrar för ert stöd. Det betyder mycket för mig men framförallt för våra barn. En omgång kvar och vi siktar naturligtvis på fullpott igen. 
/Coach Anass Alil

Lag Lions

Lag Tigers
P07: ”Bollen är rund”
2018-05-20 15:34
Kan livet bli bli bättre - en söndagmorgon kl 09:00, klarblå himmel, underbar sommarvärme och match med P07 på Mellanhedens IP! Gästande BK Höllviken, ledda av de urtrevliga ledarna/papporna Micke och Niklas, två fd spelare som FCBs coach Caspar tidigare tränat, var tidigt på plats och värmde upp sitt lag. 
I första perioden var det dock bara ett lag på plan - FC Bellevue!
Man spelade med beslutsamhet och radade upp målchanser, men på något ofattbart sätt hamnade bollen aldrig i mål. Istället var det Höllviken som kunde göra 0-1.
Men Bellevue fortsatte spela bra fotboll och skapade fina chanser, men halvlek två blev än märkligare än första. För nu var Höllviken tre ggr på Bellevue’s planhalva och alla tre gångerna blev det mål. Måste vara tidernas effektivitet...0-4 på i princip 4 anfall!
I tredje perioden tappa Bellevue sitt klara övertag och gav bort ytterligare 3 mål. Men Hallelulja, till slut rullade en boll in i mål för Bellevue. Trodde nästan någon murat upp en osynlig vägg!
En oerhört märklig match....där man verkligen kan prata om att ”bollen är rund”. Höllviken var bra, men Bellevue var det bättre. Det blev bara inte så många mål denna gång gör FCB
En Höllviken pappa uttryckte också din förundran över matchen när han lämnade arenan. ”Märklig match...Bellevue kunde lett med 4-0 redan i första halvlek osså vinner vi istället såhär stort” sån är fotbollen ibland.

Vi säger också grattis till Bellevue’s två debutanter Vincent och Felix som båda visade att de kommer bli en stor tillgång framöver.
Matchens lirare denna gång blev Calle Alerstam som, trots underläget, visade en enorm vilja och energi matchen igenom 
Vamos P07!
Nyheter från våra lag