Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige har man också ”After School Football”. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d fotbollsproffset Caspar Pauckstadt.
P08: I Skånecupen
2020-01-07 18:12

På lördagsmorgonen bar det av till Kulladals sporthall för deltagande i Skånecupen (mot ett år äldre). Det var ett taggat 08-gäng som kom till start men hamnade dessvärre i ”dödens grupp” i grundspelet. Efter en uddamålsförlust mot Lunds BK (som vi skulle ha vunnit om inte killarna varit lite jultrötta av för mycket julskinka och skumtomtar) och en storvinst (5-0) mot LB07 började killarna och även klacken hoppas på avancemang till A-slutspelet men då skulle först Bjärreds IF, som imponerat stort i sina två första matcher, besegras. Måstematchen blev inte riktigt vad Bellevuegänget hade hoppats på. Lite otur på ett par bra chanser i början, och sedan inte mindre än två straffar till motståndarna gjorde att matchen gled ifrån laget, och slutade med förlust, 0-2.

 

Vid 14:30-tiden bar det iväg till Baltiska hallen för 1/16-delsfinal i B-slutspelet mot Kulladal. Ny hall, nya krafter och vad kunde gå fel när Bellevue dessutom fick draghjälp av ett glatt hejande FC Rosengård? Matchen började med hög press och hårt tryck mot Kulladals mål, men utan resultat. Trots ett tydligt övertag hela matchen, så ville inte bolluslingen in i Kulladals mål, utan istället gick matchen till förlängning. Spännande, spännande, med en mans reducering i båda lagen varannan minut, och sudden death. Och då gick det som det tyvärr gör ibland i fotboll. På något konstigt sätt fick Kulladal plötsligt ett inlägg från höger fram till vänsterforwarden, och vips så satt målet där, och därmed var turneringen hastigt och snöpligt nog över.

 

Det blev inte riktigt den dag som vi kanske hoppats på, med marginalerna mot oss, men trots allt gjorde laget två riktigt bra matcher mot duktiga Bjärred och LB07, och det tar vi med oss till nästa inomhusturnering.

 

Laget: Gustav B, Carl, Måns, Denni, Theo, Teo, Melvin, Oliver

Coach: Tobbe & Esbjörn

Foto & referat: C & J Malmsten

Gott Nytt År!
2019-12-31 21:27
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Äldre Generation FC vs FCB P2010
2019-12-29 18:45
P2010 med föräldrar
Härlig uppslutning idag då vi avslutade denna extra träningsveckan med lir tillsammans med föräldrarna. I vanlig ordning sprang alla några varv runt planen sedan körde vi lite passningsövningar så föräldrarna fick känna på bollen innan avspark. Vi körde även lite finter och det barnen gjorde skulle också föräldrarna försöka göra, med betoning på försöka 😉. 4 matcher 1 x 20 min spelades totalt med 2 lag från våra 10or och 2 lag med föräldrar, man märkte nivåskillnaden 😉 och om några år är det kanske helt kört. 

När slutsignalen tjöt väntade hemmagjorda, supergoda och nygräddade vaniljbullar som Sandra (Maximilians mamma) hade bakat. Det tackar vi för och vi riktar också ett stort tack till alla andra föräldrar som kunde delta idag. Det var kul och uppskattat är allas uppfattning. Vi ser fram emot fler såna goa dagar tillsammans. 

Vi önskar alla ett gott slut och Gott Nytt År. 

Coach Anass & Abbe 

God jul till Er alla!!
2019-12-23 20:47

Vi vill önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

Det har varit fantastiskt att se alla lagen och dess utveckling under höstterminen. 


Vi ser fram emot vårterminen med allt vad den har att erbjuda... 


Nu tar vi julledigt och är tillbaka i januari igen

Njut av julen och vi hoppas även på lite snö snart... ❄️☃️


God Jul & Gott Nytt År!

FC Bellevue

P10 saknade fotbollen
2019-12-23 15:27
P2010
12 st slöt upp för extra träning idag, kvadraten stod på schemat med tävling om vilket lag som kunde slå flest passningar. I mitten fick Anass och Abbe jaga boll och det måste erkännas att det var tufft. Sedan var det spel i 1h med straffläggning då matchen slutade 3-3. Elton bjöd på några fina räddningar o under matchen agerade Elton med fina fötter som understöd och vände också spelet när det behövdes. Roligt och lättsamt träningspass tyckte vi alla. 05orna hade fint besök på sin träning med ungdomsproffset Dennis. Vi hade vår tidigare coach Amir som hjälpte till och gav fina tips till våra kids. Vi säger tack Amir för hjälpen med allt. 

Vi önskar er en God Jul 🎄 

Anass & Abbe 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag