Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
FC Bellevue
FC Bellevue - Allt är möjligt!


FC Bellevue är fotbollsklubb med lokal förankring. Spelarna har varit delaktiga under hela

processen och lärt sig att hur det går till att starta en klubb. Att allt är möjligt!

Klubben startades 2010 och leds av grundaren Caspar Pauckstadt. Caspar har gedigen fotbollsbakgrund, dels som spelare i MFF:s A-lag och som proffs utomlands och som tränare i bl a USA, Asien och Landskrona BoIS A-lag. Klubben har över 250 aktiva medlemmar och både pojk- och flicklag.


FC Bellevue genomsyras av nytänkande. Det handlar om allt från "After School Fotboll" till metodik kring hur man skapar bra lagkänsla och individuellt duktiga och motiverade unga fotbollsspelare.

Redan från början var tanken att erbjuda fotboll direkt efter skolan på eftermiddagen. Att kunna träna dagtid som proffsen! FC Bellevue har därför ett nära samarbete med skolan. Något som både föräldrar och barn tycker ger en fin balans på dagen. Barnen är klara med sin fotbollsträning när de kommer hem och kan koncentrera sig på läxorna i stället.


FC Bellevue tränar på Mellanhedens IP och barnen kan gå direkt och träna från Mellanhedsskolan. Alla barn är välkomna och nu strömmar det till barn från närområdet och närliggande skolor.


FC Bellevue värnar om att umgås över åldersgränserna och att ta hand om varandra. Vi gör även annat än att spela fotboll tillsammans. Vi går på bio, simmar och grillar ihop. Det skapar gemenskap och vänner för livet. Föräldrarna är viktiga och stöttar lagen och coacher med uppmuntran och respekt. FC Bellevue står för glädje, utmaning och nytänkande och att "Allt är möjligt!"