SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till FC Bellevue 2012
P2012 säsongen 2021
TYVÄRR ÄR GRUPPEN FULL JUST NU OCH MAN KAN INTE HITTA P12 NÄR MAN SKA REGISTRERA. VÄLJ INTE F12 DÅ VI SER DETTA I SYSTEMET OCH TAR KONTAKT. VI ÖPPNAR UPP IGEN NÄR DET FINNS PLATSER. 
 
Säsongen 2021
Huvudtränare Caspar Pauckstadt 
 
Tränare Anass Alil 
Mejladress anass.alil.fcbellevue@gmail.com
 
Assisterande tränare
Stefan Larsson 
U-tränare Ossian Jakobsson 
U-tränare Julian Walberg Snygg
 
Träningstider Mellanhedens IP 
Tisdag 15:30-17:00
Torsdag 15:30-17:00
 
 
 
Avslutningshelg!
2021-06-20 13:13

Då avslutade vi vårsäsongen med fem matcher i helgen och det i rejäl värme, dessutom!

En eloge till Jad,Abdulwahab, Felix, Otto, Jonas och Jamal för den fina attityd som de visade i sin match och verkligen var en förebild när ni höll ihop som ett lag när det drog iväg!

 

Match fredagkväll mot LB i 32- gradig värme och bara sex gubbar till slut. Jämn match!

 

Höllviken på lördagen och en fin upphämtning var dagens behållning.

 

Sista matcherna mot Hyllie idag och vi gjorde många mål!

 

Trevlig sommar till alla, spelare som föräldrar, supportrar som motståndare 

 

https://m.youtube.com/watch?v=TD01yQqHl8E

 

 

 

 

P2012: Sol, bad och svettiga matcher!
2021-06-06 19:12

FCB pojkar födda 2012 (P9) spelade tre matcher i helgen.

 

På lördagen åkte laget till Värpinge i Lund och mötte ett betydligt manstarkare motstånd. FCB hade det tufft i värmen och med bara en avbytare blev det förlust.

 

På söndagen spelades två matcher hemma på ett stekhett Mellanheden.

Matchen mot Kulladal var en jämn och rafflande historia där två jämnstarka lag kämpade i hettan. FCB som verkligen ansträngde sig och försökte spela bra passningsfotboll drog till slut längsta strået och avgick med seger.

 

Matchen mot Husie var en betydligt ojämnare historia och FCB spelade storslaget och avgick med en tydlig seger

 

Vid pennan

Cecilia  Uddman Persson

Helgens matcher!
2021-05-30 20:50

I helgen spelade FC Bellevues pojkar P9 (P2012) fyra seriematcher.

 

Den inledande matchen mot Malmö city FC började rörigt och FCB låg under med 2 mål inledningsvis. FCBspelarna tog sig sedan samman och vände mot Malmö City FC på ett soligt Mellanheden.

 

I Lund spelades nästan samtidigt en mycket jämn match mot ett enligt uppgift duktigt Lundalag. FC Belleuve var dock lika och rättvist oavgjort.

 

Tidig söndagmorgon  åkte FC Bellevue till ett soligt och varmt Brovallen i Bunkeflostrand och spelade match mot LB07. Även här inledde FCB rörigt och låg under med 1-0 innan killarna tog sig samman och började spela den passningsfotboll de övar på varje vecka. Efter  storspel i 1a och 3e perioden vände vi på kuttingen!

 

Nästan samtidigt spelades ytterligare en match på hemmaplan mot Åkarp och här blev det många mål och svettiga nackar i det, plötsligt,  varma vädret.

En trevlig match där vi till slut drog längsta strået!

 

Nya matcher kommande helg!

 

 

Full rulle i helgen!
2021-05-23 15:37

Dagens första match var en alltigenom positiv upplevelse. Det började lite stressat och vi spelade då som Kalmar 2020 dvs slog långt och slog bort bollen. Arafat påminde dem då om att de inte behövde stressa och då började de spela ett fint passningsspel och helt plötsligt stod det 1-4 till FC Bellevue. Det var sedan mantrat under hela matchen: Stressa inte.

Resultatet 4-9 till FC Bellevue..

Dagen största plus. Alla spelarna i FC Bellevue kollade och brydde sig om hur det gick för de spelare i Lomma de råkade göra illa.På Mellanheden mötte vi en glad och trevlig grupp killar från IFK Malmö och här var våra killar på spelhumör och tryckte in massor med mål.

Snabbt ut till Lindängen där vi mötte BK Olympic och vi kom med en stor trupp som alla skulle matchas och det blev en jämn match där BKO drog längsta strået.  Bra attityd hos våra killar!

 

Idag avslutade vi helgens matchspel genom att vi på Kroksbäcks IP hade hemmamatch på bortaplan mot Staffanstorps U och här målades det friskt med ett böljande spel och vi gjorde flest mål enligt säkra källor, dvs våra killar!

 

 

P2012 truppen växer för varje vecka
2020-04-24 17:44
P2012 har fått en flygande start på utomhusträningen. Det fantastiska vårvädret har lockat fram det bästa i dessa bolltalanger!
Coach Hans har också hittat en bra mix med utmanande teknikövningar, intensivt smålagsspel och roliga lekar. 
Skall bli otroligt kul att följa detta härliga gäng under vårens träningar och matcher.
Forza P2012
 
Instagram