Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue
FC Bellevue bildades år 2010 och har 2019 ett Seniorlag för Herrar, Pojk- och Juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har 350+ aktiva spelare. Som enda klubb i Sverige har man också ”After School Football”. För spelare upp till 13 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. Träningarna bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d fotbollsproffset och UEFA Pro utbildade Caspar Pauckstadt.
Anmälan: FC Bellevue Camp 10-13 augusti
2020-06-29 10:13

Fler bilder (+10) >>
Bilder från succé campet i juni - Magiskt kul och supergoda luncher ☀️😃⛱⚽️
Dags att säkra sin plats på FC Bellevue Camp den 10-13 augusti. Årets roligaste fotbollscamp som också ger bästa möjliga start inför höstens spännande fotbollssäsong och skolstart!
För garanterad leverans av camptröja och boll måste vi ha er anmälan senast den 10 juli!
Vi ses på Campet  - Forza Bellevue!


A-laget: ”Underbar Grillkväll” - Mycket roligt, gott och trevligt!
2020-06-23 08:06

Fler bilder (+23) >>
Laget med skills på planen & vid grillen😎☀️
På måndagkväll avrundade A-laget en härlig vårsäsong tillsammans med traditionsenlig grillning, krocket och fotbollstennis. Spelarna hade själva planerat allt och grillmästarna, chef Abbe och chef Daniel serverade (tillsammans med flera grillassistenter) ut de ena läckerheten efter den andra. Fantastiskt gott och trevligt!☀️😃👌🏼


A-laget: Succélaget FC Bellevue till MM-Final
2020-06-19 07:30
Historisk MM-final väntar succélaget FC Bellevue efter torsdagens 1-0 seger mot div 3-laget Balkan!

Dagen innan midsommar fick vi uppleva förtrollande magi (en midsommarnattsdröm) när nybakade div 5-laget FC Bellevue välte en av de toppklubbarna i Malmöfotbollen, div 3-laget FBK Balkan, och avancerade till MM-final...för första gången!
Kan det varit så att FCBs tränarstab och spelare lagt sju blommor under kudden redan på onsdagkväll och önskat sig en finalplats😂

Runt Bellevue arena hade det också samlats storpublik och det var en härlig cupstämning. Inför matchen var det många som var nyfikna på Balkan’s nya superlag som många tippar kommer vinna div 3. Och Balkan har ett bra lag och många skickliga spelare, men denna kväll tillhörde Bellevue. Balkan hade stora problem att bryta ner ett välorganiserat Bellevue.

I denna laddade MM-semifinal visade  Bellevue också tydligt att man satsar på sina unga spelare. I mål hade man 15-åriga Hani Nesajer (född 05), och vilket målvaktspel han bjöd på! Alla skott som avfyrades mot mål limmades, i regnet!!! Inte ett enda misstag på 90 minuter!! Mycket imponerande!!!

I matchen var det ett bollskickligt Balkan som ägde boll mest, men man hittade inte nycklarna att dyrka upp Bellevue. Bellevue visade upp ett disciplinerat försvarsspel över hela banan och man ställde om blixtsnabbt till anfall när tillfälle gavs. Man visade också lugn och självförtroende med bollen när så behövdes. 

I 20e minuten tog Bellevue också ledningen när FCBs supertekniker Ragit Shaqiri vackert curlade in en högerfrispark som måltjuven Luca Barba påpassligt stötte in från när håll. 

Bellevue gjorde sedan ett par smarta justeringar under matchens gång, vilket försvårade ytterligare för Balkan att komma till några bra lägen. Balkans farligast situationen i första halvlek var en rungande frispark, men den limmades av unge Nesajer!

Ett inte helt fulltränat Bellevue, inte en match sedan mitten av mars, fick dock jobba hårt för att bärga denna cuptriumf. Mot slutet av matchen var det en hel del krampkänningar hos killarna. 
Men i spelet, och i det taktiska visade Bellevue med eftertryck att man kan mäta sig med de bästa div 3 lagen. 
I kvartsfinal slog man dessutom ut div 2 laget LB07. 
Bellevue fortsätter imponera på fotbollsMalmö!

Nu väntar MM-final som sannolikt spelas sista veckan i juli. Motståndare i finalen blir antingen div 3 laget Kulladal eller kometlaget Ariana i div 4. Denna semifinal spelas nu på söndag.

För A-laget återstår nu bara en liten avslutande BBQ på måndag innan man går på sommarledighet. 


FC Bellevue önskar nu er alla en härlig midsommar tillsammans med nära och kära!
Campdag 3: Rekordvärme och besök av ”ICA Mats”
2020-06-18 09:44
Campdag 3 bjöd på strålande sol och rekordvärme och campets ”water park” var rejält välbesökt. Vid lunchtid hade man besök av storsponsorn Mats Lundin från Ica Malmborgs Erikslust. Mats berättade att han står bakom FCBs fina verksamhet till 100 %
MM-semifinal: FC Bellevue - Balkan
2020-06-16 20:17
Efter 3 månaders coronauppehåll är äntligen tävlingssäsongen igång igen på allvar. På torsdag den 18/6 rivstartar obesegrade Bellevue med en MM-semifinal mot skickliga div 3 laget FBK Balkan. Balkan har redan spelat ett par träningsmatcher och även spelat sin första seriematch som resulterade i en 1-0 seger mot Tomelilla. Laget aspirerar på att vara ett topplag i sin serie. Bellevue är nykomlingar i div 5 men man har också ett mycket skickligt lag och en stark tränarstab, och man är fortfarande obesegrade i år i både MM och DM. CupMatchen har alla förutsättningar att bli väldigt spännande. En seger betyder en finalplats i MM!
Eftersom torsdag är sista dagen på Bellevue’s succéartade camp så kan cupmatchen säkert locka storpublik som hejar fram sina guld-svarta spelare, inte minst då två av de mycket omtyckta campledarna ”Ossi” och Ragit spelar i A-laget och att A-laget leds av campcoach Rickard Mattsson. 
Varmt välkomna på torsdag!
Forza Bellevue!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram