SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 10 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

☀️Glad Midsommar☀️
2022-06-24 15:15
FC Bellevue önskar alla en Glad Midsommar🍓❤️☀️
 
A-laget: Bellevue till sommarupperhållet som serieledare!
2022-06-24 13:36
1-1 i en bra match mot toppkonkurrenten FC Trelleborg

Dagen innan midsommar spelades sista omgången innan sommaruppehållet. Serietvåan FC Trelleborg gästade serieettan Bellevue på sommarsköna Mellanhedens IP. Det blev en riktigt bra seriefinal där FCT tog ledningen i första halvlek på ett långskott och retur i 34:e minuten.

 

I andra halvlek höjde Bellevue tempot ytterligare och FCT hade svårt att följa med. Bellevue’s fina kortpassningsspel började bära frukt.

Efter flertal fina lägen kom Bellevue’s kvittering till slut i den 65:e minuten då Maxmed Omar frispelar Ajdin Fatic som mycket elegant prickskjuter in 1-1

 

I 75:e minuten kommer Bellevue i friläge 3v1 och Markus ”Supermackan” Jönsson sparkas bryskt ner och domaren pekar direkt på straffpunkten. ”Supermackan” tvingas också i situation lämna planen med ett befarat nyckelbensbrott. Tyvärr missar Bellevue sitt gyllene läge till tre välförtjänta poäng och rycka ytterligare i tabelltoppen när straffen mirakulöst dubbelräddas.

FCT hängde på repet under Bellevue’s slutforcering men lyckas ändå rädda oavgjort. Matchen slutar 1-1

 

Med den fina spelet under våren och 11 matcher i rad utan förlust så går Bellevue nu till välförtjänt sommarledighet som serieledare i Div 4 Sydvästra.

6 augusti startar serien om igen och då möter man BK Flagg på Dalhems IP. Dessförinnan skall man hinna med en semifinal i MM mot div 2 laget Ariana FC.

 

Glad midsommar!

 

 

☀️Magisk avslutning på Camp☀️🚿
2022-06-23 16:31
☀️🍓☀️🍓☀️🍓 GLAD MIDSOMMAR ☀️🍓☀️🍓☀️🍓☀️
 
Dag 3 med slalomtävling 😍
2022-06-22 23:07
Camp dag 3

Lite svalare och kallare idag vilket är det bästa fotbollsvädret enligt många. Piggare barn och mer fart på matcherna blir resultatet då 😍 Temat var skott/avslut på olika sätt och dagens tävling gick ut på att med boll slingra sig som en orm genom vår hinderbana. Mycket uppskattad tävling av våra yngsta som också visade svart bälte i att heja på varandra. Imorgon hoppas vi kunna för första smälla upp vår waterslide. Mer bilder och videos från idag hittar ni på vårt officiella instagram konto "fcbellevue" 

FC Bellevue  

Vattenlek dag 2
2022-06-21 22:26

Fler bilder (+29) >>
Camp dag 2

Dag 2 bjöd på fantastiskt väder och under lunchrasten drogs vattenslangen ut och alla som ville fick svalka sig. Våra undomscoacher väntade inte länge med att jaga och bli jagade av barnen bärandes på fyllde vattenflaskor. Temat idag mottag/pass gick superbra och de allra yngsta introducerades i några fotbollstermer de inte känt till tidigare. Mest glada är vi att våra äldre visar god kamratskap och föregår med gott exempel hela tiden 😍. Vi korade även vinnarna i trixtävling och även där peppade och hejade alla fram vinnarna. I smålagsspelen var det fuöö

fart och igen fantastiskt fint spel i alla lagen. Imorgon är temat avslut/skott i olika skeden. Morgondagens tävling är slalom mellan olika hinder på tid. 

FC Bellevue 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Instagram