SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Football Club Bellevue
BLI MEDLEM
Välkomna till FC Bellevue

FC Bellevue bildades den 21 september 2010. Då kom fyra 10-åriga pojkar på den geniala idén att starta en egen fotbollsklubb. 2021 har Bellevue vuxit till att omfatta ett seniorlag för herrar i div 4, pojk- och juniorlag i åldern 7-18 år samt en stor fotbollsskola för spelare i åldern 5-6 år. FC Bellevue har ca 350 st aktiva pojk- och flickspelare. Som enda fotbollsklubb i Sverige bedriver man ”After School Football”. För spelare upp till 12 år sker ordinarie träning i direkt anslutning till skoldagens slut kl 15-17. All träning bedrivs på Mellanhedens IP. Grundare och verksamhetsansvarig är f d MFF-proffset och UEFA Pro licensierade tränaren Caspar Pauckstadt.

Kom i form med Old Boys & Old Girls!
2022-01-17 18:11
Old Boys & Old Girls träning varje onsdag kl 20:00

Hej och välkomna tillbaka till en ny säsong💫

Nu är det dags att komma i form efter jul- och nyårshelgen!

Onsdagar kl 20:00 står kvar som träningstid för alla våra föräldramedlemmar som vill komma ner och röra på sig och umgås på Mellanhedens IP! Det är kul och bra träning!!!
Varmt välkommen ner❤️💪🏼

 

/ La famiglia FC Bellevue

P07: Imponerande start på säsongen 2022
2022-01-15 22:28

Det blev ett kryss med mersmak för FCB i det skånska tungviktsmötet när laget tidigare idag gästade Klostergårdens IP för att ställas mot ett starkt Lunds BK borta i Vintermästerskapet (även kallat Skåne-VM)

Det var ett skadeskjutet men revanschsuget FC Bellevue som åkte upp till Lund denna morgon, för att strida mot ett erkänt starkt Lunds BK. Ett motstånd av väldigt hög kvalitet, och precis som vi slåss man om att kunna titulera sig Skånes bästa lag P07 lag!

Och visst syntes det att respekten man har för varandra är befogad. Vilken match vi fick uppleva. Kämparglöd och vilja utan dess like. 

Lunds BK kunde relativt tidigt i matchen hitta in med både en och två bollar i nätmaskorna. Men om ni trodde att allting var förlorat, att FCB skulle lägga sig ner och dö, då kan ni ingenting om vår historia. Laget knyter nävarna och med en stark tro på sig själva och laget så forcerade man framåt och vann ständigt mer och mer mark in på Lunds planhalva och innan halvleken var över hade Bellevue utjämnat till 2-2 efter två fina mål av Julian Walberg Snygg och Viktor Andersson. 

I paus kände vi alla att detta var en match som vi har, nu skulle vi bara ut och vinna! Domaren blåser igång och Bellevue chockar hemmalaget med en stenhård press och intensitet. I slutet av matchen vid ställningen 3-3 ligger FCB på för ett ledningsmål och radar upp chans efter chans. Men med bara några minuter kvar händer det som inte fick hända. Efter en nickduell i straffområdet där hemmaspelaren uppenbart puttar FCBs back med utsträckta armar blåser domaren (skönt tänkte vi), men pekar sedan på straffpunkten. Ett direkt felaktigt och matchavgörande beslut, från en annars väldigt bra och jämn domare. Lund sätter sin straff och nu var det bara att gå för det på nytt. Med bara sekunder kvar av matchen forcerar Ali Charif fram som en projektil från sin mittbacksposition och trycker in 4-4 med ett otagbart skott! Vilken match!

Stor eloge till laget som idag stod för en grym kämpainsats, trots en utespelare i målet (en varm applåd för Martín Urra Broomé, vilken lagspelare!), en kille på bänken och ovana positioner på många så går man in och visar var skåpet ska stå.

Utvecklingen i laget senaste tiden är monumental! Nu fortsätter vi med full fart framåt!🖤

P08: Säsongspremiär & julgranshämtning
2022-01-09 15:12
Ladda album (+10 bilder) >>

 

Så var då jullovet slut, och äntligen var det dags för nya bataljer i vinterserien. Men innan dess inleddes söndagen med ett 70-tal🌲julgranshämtningar och flera vändor till tippen - allt för att samla in pengar till lagkassan inför kommande cuper, turneringar, mm. Strålande insats av julgransstyrkan som startade vid 8:30 i morse och klirr blev det i lagkassan🤩!

 

Vid lunchtid var det säsongspremiär och vi hälsade gästerna från Vellinge IF välkomna till ett något kylslaget Mellanhedens IP för fortsatt spel i vinterserien. FC Bellevue inledde året med att fortsätta på samma imponerande sätt som man avslutade 2021. Julskinkan och skumtomtarna var som bortblåsta och formen var på topp men ändå var det Vellinge IF som tog ledningen. Måhända har sovmorgnarna varit lite för många och långa i julhelgen?

 

Men därefter vaknade alla upp ordentligt. Samspelet i laget rullade på fint, och ett väloljat lagmaskineri kryddades med fina individuella prestationer. Det var många fina passningar och fint snack mellan killarna vilket gjorde att det såg så lekande lätt ut. Coach Esbjörns jullovsträning gav direkt effekt och matchen slutade faktiskt med en vinst på hela 16-1. Kanske ett rekord i P08:s historia? Forza P08!

 

Laget: Kevin S, Måns, Melvin, Theo, Carl, Philip, Hugo, Rodin, Sixten, Ivan, Viggo, Jack, Elliot, Egon, Casper, Abdi, Assem

Coach: Esbjörn 

Foto & referat: C & J Malmsten 

FC Bellevue P08 tar hand om Din gamla julgran🎄
2022-01-02 09:25
God fortsättning önskar P08 🛎🎄🛎

När julen dansat ut och barren fallit av, så hämtar vi Din gran🎄

 

Vi är ett 30-tal ungdomar födda 2008 som spelar fotboll i FC Bellevue. Samvaron och resultaten är på topp och de insamlade pengarna går oavkortat till vårt lags cuper och träningsläger under våren 2022.


Söndagen den 9 januari är vi i ditt område och samlar in granar. 

100/kr gran besparar dig tid och logistikbekymmer 


Intresserad? Gör så här:

 

Swisha senast 7 januari 100 kr (per gran) till 0708-89 88 81 (Maximillian Löfström)

 

Glöm inte ange upphämtningssdressen!

 

Ställ ut granen senast kl 09:00, väl synlig på uppfarten eller angiven plats.


Vi önskar dig ett Gott Nytt År!

 

FC Bellevue P08

 

Ps. Dela gärna infon - tack för er hjälp!

 

 

Gott Nytt År och tack för ett fantastiskt år tillsammans!
2021-12-31 10:30

FC Bellevue vill passa på och önska alla spelare, ledare, föräldrar, samarbetspartners och supportrar ett riktigt Gott Nytt År och tackar samtidigt alla för ett fantastiskt år tillsammans💫Vi kan se tillbaka på 2021 med stolthet och glädje och en stor mängd genomförda och minnesvärda matcher och träningar👌🏼❤️👌🏼

Jag vill personligen också tacka alla våra fantastiska ledare som utbildar våra spelare med kvalitet i fokus och ett alltid lika engagerat bemötande.

 

Väl mött och vi ses igen under nästa år!

Caspar Pauckstadt, Klubbchef

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P08, 01/01 12:55 
P07, 17/08 15:28 
P2012, 20/06 13:13 
 
Instagram