Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Det är i motgång som det behövs mod och styrka
2020-05-17 15:45
P2010 stjärnor
När det går som på räls så är vi glada, föräldrarna glada och framförallt är barnen glada. Det är ju så det ska vara hela tiden tänker de flesta av oss men det är ju inte verkligheten, inte sant? Skulle allt vara enkelt och bra hela tiden så hade vi inte utvecklats i det vi gör på jobbet, hemmet, företaget  och samma sak gäller på fotbollsplanen. En förlust är alltid ett tillfälle att ta ett steg tillbaka, fundera på vad vi hade kunnat göra bättre och jobba på det stenhårt till nästa match. Det är så man skapar vinnare. "Aldrig ska vi vara rädda för förlust för då kan vi aldrig vinna" är ett citat av vår P05 tränare Esbjörn som jag gillar starkt. 

Lag1 skulle möta Hörs IF här hemma lördag förmiddag men tyvärr ställde dom in i sista stund då de saknade många spelare. Vi försökte ersätta med andra matcher men tyvärr var vi lite sent ute. Men det tar vi igen. 

I lördags lirade lag2 mot ett år äldre Staffanstorp som briljerade stort. Motståndet var för tufft men vi spelade inte vår bästa match heller. Vi kom inte upp i nivå vilket hade kunnat reducera siffrorna en aning. 11-0 var som en käftsmäll och framförallt sved det att vi gick mållösa. Det är inget att hänga läpp över egentligen för det var ingen jämn matchning men absolut ska vi ta lärdom av våra misstag på planen ändå, för visst har vi mött äldre lag som är lika bra och spelat minst lika eller till och med vunnit? En eloge till vår backstjärna Kian som klev fram med sina ledaregenskaper och peppade laget hela tiden att fortsätta kämpa. Bra kämpat boys och kom ihåg att det är motvind som vi utvecklas bäst och det är också en otroligt bra mentalträning. Gäller att gå vidare. 

Truppen: Hjalmar, Kian, Arvid S,Peder, Elis (G), Axel V, Phillippos, Axel K och Johannes. 

Idag söndag spelade lag3 match borta mot duktiga Svedala som haft och har en kanon säsong. Svedala har inte haft någon förlust sen mitten på Skåne VM men tyvärr tog det stopp idag. FC Bellevue startade starkt med ett briljant, lugnt och säkert passningspel. Frans öppnade upp målprotokollet när han 2 gånger om provar att skjuta från sin vänsterkant och med lite tur glider bollen förbi målvakten sedan rullade det på bra för drakarna. 4-0 i första halvleken och hemmalaget fick sätta in en åttonde spelare inför andra men tyvärr hjälpte det föga. Fc Bellevue fortsatte att producera fint spel på alla positioner. Stark backlinje idag med Frans Arvid E och Kian underlättade för vårt vassa mittfält Mille Carl Arvid Elias och Peder som väggade sig fram och turades om att assistera varandra till målen. 
Dagens snyggade mål idag bjöd Carl på med en stenhård nick på en otroligt vacker hörna av ingen mindre än Frans. Vi vill egentligen hitta olika korta varianter på marken men vi visar att vi är där och nuddar lite grann vad gäller nickar och precision. Återigen får vi beröm av motståndet som uttrycker att de vill spela som oss.
 -Tack för lektionen, säger Svedala. -Varsågoda, säger vi!! 
Svedala var absolut en bra matchning då de hade bra lirare men idag var vi lite bättre och vassare framför mål, måste också tillägga att deras målvakt hade mycket otur idag då vinden ställde till det en hel del men vinden var till bådas nackdel och vår fantastiska målvakt Elton kom segrande ur vindduellen. 

Truppen: Elton (G), Carl, Kian, Peder, Maximilian, Arvid S, Elias, Arvid E och Frans (C). 

Forza FC Bellevue !!!! 

 
Instagram