SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fina soloprestationer mot Genarp
2019-08-18 21:41
I lördags dök motståndarlaget Anderslöv inte upp för att möta våra spelsugna 10or. Våra underbara killar hängde inte läpp länge, utan delade upp sig i två lag och lirade mot varandra under Georges (Philippos pappas) ledning. 
George kommer att hjälpa till med kidsen både under träning och match när han kan. Välkommen George! 

Idag dök motståndarlaget Genarp upp och vilken kamp vi fick se. 
Efter bara några minuter in i första halvleken öppnar Maximilian upp målprotokollet med ett fantastiskt solomål. kort därefter vill Alexander N inte vara sämre och på en hörna dundrar han in bollen som målvakten inte orkar hålla i och vi jublar när vi ser att bollen är över linjen. I andra halvleken svarar Arvid S med  kanonskott från högersidan in i mål 2 gånger om och slutligen krigade även Philippos till sig ett mål. Vi skapade lägen hela tiden och det hade kunnat blivit fler mål. Vi bjöd även Genarp på 2 mål som tack för att de kom ;)
5-2 till FC Bellevue.

Analysen är mycket enmansshow under matchen vilket är kul att se men fotboll är en lagsport och utvecklingen att spela som ett lag sker sakta men säkert. 

Ett stort tack till Genarp för lånet av grönt som är nytt för i år. Grönt kort delar man ut när matchen är slut. Respektive ledare väljer en spelare från motståndarlaget som spelat ärligt och sjysst, respekterat domaren samt motståndarlaget och sitt eget lag. 

Jag kan stolt presentera vår första GröntKorts innehavare: August Tang Hvistendal, stort grattis. Vi säger även grattis till nr 17 i motståndarlaget. 


Parallellt mötte vårt andra lag FC Trelleborg som visade både fysiskt och tufft men också fint spel. FC Trelleborg P09 spelar i A-serien och nivåskillnaden var utmärkande. Dock bjöd FC Bellevues på ett värdigt motstånd och med fint passningsspel och stabila mittbackar kunde FC Bellevue stå för ledningen 
med 2-1 till matchminuten 39. 
Till slut tog både orken och koncentrationen slut. Motståndarlaget forcerade fram och fastslog slutresultatet till 7-2. Mycket bra kämpat Bellevue, ni visade att ni är ett lag att räkna med. 
Ett enormt tack till Carls pappa Johan som bidrog med sin fantastiska coachning till boysen. 

Coach Anass & Tomas.  
 
Instagram