SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stort bollinnehav och läckert passningsspel
2019-06-16 14:08
Vår målvakt Johannes hyllas stort efter matchen.
Fantastiskt spel i vår sista match mot stora och enligt ryktet skickliga KFF denna vårtermin. 
Vi tog kommandot direkt när domaren blåste igång matchen. Det var mycket snack före matchen om att motståndarna är stora och duktiga med boll. Att de var stora fick vi se, om de var skickliga med boll vet jag inte riktigt då vi inte lät de ha så mycket boll. Vi tar ledningen efter några minuter, vi utökar den och behåller den hela vägen. Fokus idag var på spelet och det visade våra underbara killar tydligt på planen.
Mottag pass, djupledspass och löpning, mycket spelvändningar och värdering visade sig var ett mycket fungerande koncept. Vi har verkligen utvecklat vårt spel från att spela långbollar från backlinjen till att spela och vägga oss genom i mitten men även komma runt på kanterna. Underbart att se. 

Som ni ser på bilden så hyllar vi vår Johannes som vaktade stolparna idag. Johannes gjorde flera superräddningar. Det var ett tag sen vi nollade motståndarna och Johannes med sina pålitliga backar såg till att vi gjorde det trots en man mer på plan från motståndarna. 
Framåt stod vi för 8 läckra mål. 

Ett stort tack till er boys för att ni avslutade denna termin med stil. 
Tack alla föräldrar för all hjälp. 

Vi ses på Campen och ni alla andra som välförtjänt har redan tagit semester vill jag tillsammans med våra coacher önska en glad sommar. Glöm inte att träna på egen hand, både bollbehandling och kondition. 

Vi ses // Coach Anass


 
Instagram