SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Snyggt spel och fin prestation av Team 2010.
2019-06-15 16:03

Team 2010 firade in sommarlovet med en tidig match mot ett väl spelande Bara GOIF. Välorganiserat försvar och anfallsspel från våra grabbar i period 1 & 2 men  lite väl mycket "one-man-show" i 3:e perioden. Grabbarna visar dock prov på fin utveckling i sitt spel och agerande vilket vi alla är stolta över. 
Dessutom så har "ju mer man kan-desto roligare blir det" landat oerhört bra i hela gruppen och den inställningen behåller vi gärna.
FCB-BARA GOIF 7-1.
En Glad Sommar till hela FCB familjen önskar coacherna Tomas, Ragit, Amir och Anass ☀️⚽️☀️⚽️

Vi vill passa på att tacka dig Thomas för dessa fina år hos oss. Det är väldigt tråkigt för oss att tappa en fantastisk spelare som du. Vi önskar dig ett stort lycka till i det nya laget och du är alltid välkommen tillbaka. Vi vill också tacka dig Maria (farmor till Thomas) för din närvaro och engagemang i klubben. Du har varit en fantastik supporter. 

Tack även till Adam Nielsen som lämnar oss. Även du en fantastisk kille och fotbollspelare. Lycka till i framtiden med vad du än gör. Du är alltid välkommen tillbaka till oss. 

Hälsningar // Fc Bellevue 
 
Instagram