SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P2010: Mognaden i fotboll
2019-06-09 18:25
Ett stort grattis till vår Elton som fyller 9 år idag.
Vill också hylla min tös Naima 6 år som tålmodigt satt och väntade. Dessutom hade hon ansvaret för familjehunden Knut.


Idag var det match mot FC Trelleborg som visade karaktär men också mycket temperament både på och utanför plan. Det är ju inte konstigt, vi lirade bollen av dem, trots att de är både äldre och betydligt mycket mer längre än oss. Vi var mycket mer tekniska och snabba.

Det är nu i flera matchen som vi sköter passningsspelet och spelvändningar med ett enormt självförtroende alltid i början av första halvleken. Det är som på TV. Spelvändningar och tillbakaspel tryggt och säkert vilket också ger utdelning när vi väl hittar lägen och kan gå framåt. Idag var det märkbart att på coachsidan så var vi de tystaste medan FCTs tränare pushade på konstant. Det var underbart och medvetet att låta killarna tänka ut lösningar i varje situation själva och som de löste saker och ting.

Vi utökar i andra till 3-1.Sista halvleken hade FCT fått nog och kämpade till sig reducering som vi hjälpte de med och även kvittering. FCT tågade på medan vi försökte hitta spelet igen. Det är inte lätt när man är trött. FCT tar ledningen för första gången i matchen men får inte behålla den länge. FCB vägrar som vanligt förlust och det ger utdelning med bara någon minut kvar. 4-4 vilket också blir slutresultat.
Mycket rolig och spännande match. 

Ett stort tack till er killar för att ni behåller lugnet, lyssnar på domaren och använder ett vårdat språk. Frans med det stora hjärtat ville till och med rätta till domarens beslut till FCTs fördel. Men domaren stod fast vid sitt beslut. Vill också passa på att välkomna Jebril Avidu som gjorde sin debut i 7-manna idag. 

Underbart att ni tar egna initiativ och bestämmer vad ni ska göra på plan. Det är positivt att ni kan göra det trots att ni hör annat. 

Forza P2010

Mvh Coach Anass
 
Instagram