SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bellevues ryggsäck full med erfarenhet och lärdom
2019-06-01 19:16
Det var en fantastisk avslutning på en mycket välorganiserad cup. Ett stort tack till arrangörerna för det. 

Vi var där för att lära och skaffa oss erfarenhet inför kommande matcher och cuper. Vi har absolut potential och kunskap att mäta oss med de allra bästa men vi måste bättra på fysiken som har varit en återkommande analys under cupen. Vi är ett lag som kan fotboll men helt klart ska vi alltid bli bättre och sträva efter perfektion men jag tror att vi framförallt behöver TÄNKA fotboll. Det är något som man både kan träna in men jag vågar påstå att det också kommer med åldern. 

Syftet med cupen var inte resultatet även om vi står där med knutna nävar och hoppas på vinst i varje match. Det är naturligt då fotboll handlar om att vinna och göra mål. Se bara på mig i min coachning;). Jag älskar att vinna oavsett hur vi spelar och det smittar såklart av sig både på gott och ont. Men sån är jag. 

Jag är oerhört stolt och tacksam över att få vara delaktig i barnens utveckling.
De har verkligen gett allt ,kämpat och försökt göra oss vid sidan av stolta och glada. Det har de verkligen lyckats med under hela cupen. Otroligt fina unga kilar. 

Fcb 4 kammade hem 2 vinster och en oavgjort av 7 matcher.
Fcb 3 kammade hem 1 vinst av 7 matcher. Det är inte illa det. 

Jag måste avsluta med en liten härlig kommentar från en kille i BK Olympic i sista matchen mot Fcb 3. "Mannen, vi kommer vinna er". Nja det blir nog lite svårt men ni kanske vinner ÖVER oss sa jag;) 
Vi vinner matchen med 5-3 efter vi kämpat och gett allt. Samma kille låg på gräset med ansiktet neråt när matchen var slut. Jag gick fram, lyfte upp honom och kramade om honom. 
Det var vi som till slut vann va? 

Johannes stod för reducering och kvittering 2-2
Philippos utökar till 3-2 med en snygg lobb över målvakten
Maximilian sätter dit 4-2 med en fantastik frispark en bit utanför straffområdet. 
Peder utökar till 5-2 när har får en boll i djupled.
Bk Olympic får till ett mål i slutminuterna. 5-3 vilket också blir slutresultat. 
Mycket rättvis och välförtjänt vinst till oss. 

Jag vill tacka mina kollegor för ett fantastiskt jobb under dessa dagar. 
Min assisterande tränare Ragit som alltid fanns där när jag behövde något. 
Kenny och Amir som serverade oss information både muntligt och skriftligt gjorde det hela smidigt. Tomas som var välorganiserad och strukturerad skapade trygghet. 
Diego, Tobbe, Mumme och Ossi som närvarade under våra matcher och stöttade oss. Evigt tacksam. 

Tack alla föräldrar som hjälpte till med vad vi än behövde ha hjälp med. Fantastiskt engagemang från er alla. Mycket fotbollskunskap som kom fram och det hjälpte oss coacher. Ett särskilt TACK vill jag rikta till Jonathans pappa EDMUNDO som körde hem FCB-tältet. 

Forsa Bellevue!!! 

Coach Anass med kollegor. 
 
Instagram