SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P2010: Fotboll gör ont ibland
2019-06-01 08:37
Team P2010 hälsar på Helsingborgs IF P09 i Halör Cup på fredag den 31/5
Igår mötte vi tuffa HIF i första matchen som visade fin fotboll men också ett stenhårt fysiskt spel.
Våra killar fick med sig att det smäller ibland och det är så fotbollen är.
Återigen såg vi ledsna miner efter storförlusten och för mig är det bara positivt. Vi behöver träna på att få vara ledsna och arga men behärskat.Vi är ett vinnande lag och det är härligt med den mentaliteten. Jag tycker ändå att vi skapade några chanser på kanterna men tyvärr utan skärpa i avsluten. Det hela handlade om att de var äldre och större än oss. Nämnas kan också att den gamle HIF ”Brassestjärna” Alvaro Santos följde hela matchen då hans son var med i HIF. Santos är också ansvarig för HIFs U17 lag.

Andra matchen mot Lödde bjöd på stora dramatik. Vi inledde starkt med bra spel och rull på bollen. Vi tar ledningen med 1-0 och behåller den tills det ca är 2 min kvar. Lödde kämpande verkligen för en kvitteringen genom att trycka tillbaka oss rejält och de förtjänade en kvittering trots att det gjorde ont i våra hjärtan. 

I med och motvind FC Bellevue. Hittills har vi visat att vi är ett lag att räkna med. Vi är modiga och vi ger inte upp i första taget. Love u boys. 

Mvh Coach Anass med Coach Ragit 

 
Instagram