SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Oerhört läckert spel
2019-05-30 19:00
Oscar, Axel, Felix, Arvid (C), Tomas MV, Ludde, Carl, Elias, Frans
Det var nostalgi att beträda Höllviken IP idag där vi under en helsäsong vann 13 matcher av 15 och kryssade 2. Ja, ni minns mycket väl den tiden. Idag inledde vi lite nervöst och skakigt mot ett enormt starkt Oxie. Vi var inte heller hårda i våra närkamper. Vi behövde en match till att hantera nervositeten och spänningen. Matchen förlorade vi tyvärr med 5-3. I varje lag nästan finner vi en eller 2 spelare som kan avgöra en match på egen hand. Oxie hade nr 24 som stod för den insatsen. 

I andra matchen mot Kågeröd kunde vi äntligen få visa vårt spel. I vårt lag har vi fler som kan vända matcher med tunga skott från halva planen om så krävs, men i denna matchen var vi ETT LAG. Med underbart passningsspel kunde varje spelare göra nytta för laget. Våra mål var formidabla. De flesta målen gjordes genom underbara inlägg och på nick in. Elias var stekhet idag och varenda gång på rätt plats för att dunka in målen. Aldrig tidigare har jag sett kidsen spela för varandra på det sättet. Det är ren och skär glädje att beskåda. Vi vässade även till närkamperna och vann dom flesta vilket resulterade i vinst med 5-3. 

I sista matchen växlade vi upp tempot rejält. Med gott självförtroende och tron på att vi kan rulla boll, gick vi in för att dominera rejält. Vi var aggressiva och med alltid vi först till bollen kunde vi hålla tillbaka Sjöbo som verkligen försökte. Istället visade vi en fantastik offensiv med snabb förflyttning av boll och spelare. 
En ny grej jag la märke till, är att vi har börjat löpa mer för att frigöra yta åt en annan spelare och inte enbart för att få bollen. Det sker inte hela tiden men det sker. Det är fotbollsgodis. Även denna matchen gjorde vi de flesta målen genom inlägg och på ett in i mål. Det här med inlägg är ett nytt spel tycker jag som kidsen visar. Annars vi vill spela bollen på marken, vägga oss fram och få bollen på djupled. Kul med variation. Matchen mot Sjöbo slutade 5-1 till oss. 

Ett stort tack till mina kollegor idag. Ragit, Diego, Tobbe, Tomas, och sist men inte minst Kenny och Amir som hade stenkoll på allt annat omkring. Det underlättade för oss som coachar. Evigt tacksam. 

Ett oerhört tack även till föräldrarna för feedback och stöd i allt annat. Ni är hjälpsamma och engagerade i alla spelare. Det värmer. 

Men den stora tacken går naturligtvis till våra älskade spelare. Tack för att ni bjuder på underbar fotboll men också på er själva. Ni är alltid på gott humör, lyssnar och lär. Ni är inte heller rädda att själva komma med analyser. Det uppskattar jag. Det påvisar engagemang och fokus. 

Imon fortsätter vi. Ladda nu med mat och sömn. Be också mamma eller pappa massera benen. 
Vi ses imorgon! 

Mvh Coach Anass med ASS Ragit 

 
Instagram