SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FC Bellevue P04

Stark avslutning i Skåne VM
2017-03-19 23:37
Islossning i sista matchen i skåne vm för våra hjältar i p04. På söndags morgon åker vi till höllviken med endast 11 spelare. Men man såg direkt på uppvärmningen att det var 11 spelsugna och laddade killar. Med tanke på att vi hade många återbud och inga avbytare så var detta en av de bättre laginsatserna denna säsong. Vi hade kommit överens om att avsluta skåne vm snyggt. Det började inte bra då kvarnby tar ledningen på en omställning. Men sen är det spel mot ett mål. Härliga genombrott och långskott och ett fint kombinerat passningspel satt grunden till en skön 5-1 vinst.
Strålande Premiär av P04
2017-01-16 14:00
Tidig lördag morgon och 13 trötta (trodde jag) kämpar tog sig till Bara för match i skåne-VM.

Matchen öppnades bäst av Bara med en farlig målchans direkt. Men sen var det FCBs match för hela slanten. Bra passningspel och fina kombinationer ledde till ett fint anfallsspel matchen igenom av FCBs kämpar och med en stabil backlinje så hade Bara inte mycket att sätta emot ett för dagen mycket starkare lag. Detta var också första matchen med ett nytt spelsystem ( 4-2-3-1 ) men det såg ut som att killarna hade spelat med denna formationen i flera år.

Laget bestod denna match av: Fabian, axel.H (05), noel, Erik.M (05), Julian, Malte, Billy (05), Tiger, Samuel 1mål, Bruno, Hugo.O, Erik.E, Jonathan 2mål.  
P04: Sammansvetsat P04 på Stadion
2016-10-02 12:17

Lördagen bjöd på härligt sensommarväder och en mycket spännande match på Stadions IP, då FCB mötte LB07.

P g a tre sena återbud tvingades laget spela helt utan avbytare så det var bara att ge allt från första början, vilket alla verkligen gjorde. Till en början var spelet jämnt men ganska snart var det FCB som hade greppet och de flesta målchanserna. Trots flera öppningar förblev första halvlek mållös.

 

Tidigt under andra halvlek fick LB07 sin egentligen enda chans att ta sig igenom det annars välfungerade försvaret, och lyckades lägga matchens första mål.

Det tände gnistan hos FCB som skruvade upp sitt anfallsspel ytterligare, vilket till slut gav utdelning när Malte Börjeson-Munk kvitterade till 1-1.

Laget fortsatte att spela effektivt med bra försvars- och passningsspel och sysselsatte LB07s försvar gång på gång. Spelet försiggick till största del på motståndarnas planhalva och flera gånger var det ytterst nära att det blev mål, men tyvärr räckte det inte för att ro hem segern denna gång. Dock måste betonas att allas insatser var fantastiska och att hela laget kämpade som en man ända in i slutminuten, med god laganda och juste spel.

 

Heja FCB P04

 

Laget: Bruno, Simon, Maicki, Erik B, Malte, Hugo O, Jonathan

Coach: Nelson

P04: med spring i benen
2016-09-25 20:42
Söndagsförmiddag i slutet av september. Solen skiner och termometern Visar 20 grader. Och ännu varmare blir man när man skulle få se FCB P04 spela fotboll. En hög press och mycket spring i benen med finurligt anfallsspel. P04 utvecklas hela tiden och äntligen fick man utdelning från träningarna när man tvålade dit välkänt duktiga Malmö city med 4-2

Laget: Fabian, Erik, Zach, Malte, Billy, tiger, Liam, Alex, Samuel

Slutresultatet: FCB - MCFC 4-2P04: spelhumöret var på topp
2016-09-11 18:49
P04 kom till match väldigt taggade och hungrig på att ta sin första vinst i seriespelet. Och som man gjorde de!
P04 gjorde sin bästa match för säsongen. Man såg en härligt vilja som man inte sett ofta. Passningarna gick som på ett snöre mellan killarna. Och framförallt kontrollerade Noel Hummels Bernro sin backlinje på ett fantastiskt sett. Och släppte sina tigrar maicki. Jonte & Erik på offensiven. På mittfältet styrde tiger Karlsson alla anfall med sin fina blick och spelörståelse. Bollvinnarna Hugo & Alfred slet som aldrig förr.  I anfallet hade FCB den tekniske bolltrygga anfallaren Samuel och hans kompanjon den Lille italienare Simon. Och spelaren som
Hade minst att göra är den pånyttfödde Fabian som varit fantastisk i målet de senaste matcherna

Starkt jobbat killar!!!
Slutresultat FCB - västra Ingelsta 5-1

 
Instagram