SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FC Bellevue P03
 
Peter Näslund ny tränare för U15
2018-05-09 21:31
Vi kan stolt meddela att vi i dagarna gjort klart med en ny tränare för vårt U15 lag. Peter Näslund tar över huvudansvaret från och med måndag 14/5.

Peter har tidigare varit verksam i Lilla Torg FF & FC Rosengård. Nu kommer Peter lägga fullt krut på vårt talangfulla U15 lag. 

Vi hälsar Peter välkommen och lycka till med detta spännande uppdrag!

P03: Avslutade säsongen med vinst
2017-10-09 22:06
16 spelsugna grabbar kom till malmö stadions konstgräs i hopp om att avsluta säsongen som vinnare. Redan från start var det svängigt fram och tillbaka från båda lagen med fördel prespa som tog en tidig ledning. Men fc bellevue reste sig och tog över matcher mer och mer och gick upp i en 3-1 ledning men prespa kom tillbaka innan halvlek och både reducerade och kvitterade till 3-3. Efter lite justeringar i halvtid så var det fc bellevue för hela slanten och kunde ta hem segern säkert med 5-3.
P03: Efterlängtad seger
2017-10-08 18:43
Efterlängtad seger

I den sista bortamatchen för säsongen stod storväxta skanör för motståndet. Men denna regniga lördag spelade storleken ingen roll då Bellevue dominerade matchen från början till slut med en hög press och ett fint varierat passningspel. Det stod 2-2 med stor fördel Bellevue till slutet då vår duktige mittfältare Erik Holmstedt kunde avgöra tillställningen till 3-2 med matchens sista spark. 

Laget: andria,max,nazmi,delle,samuel,mohammed,gaith,sam dana,erik,loke,sam fofana,geit,florian,elias,ossian
FC Bellevue P03-Åkarps IF 3-0
2017-05-06 17:27
Lördag 5 maj 2017
Övre raden fr vä: Max, Ludde, Idris, Hisham, Delle, Sigge
Nedre raden fr vä: Ahmed, Elias, Nazmi, Gheit
Match mot Lilla Torg
2016-04-11 12:35
En helt underbar lördags eftermiddag. Solen lös över mariedals ip där Lillatorg stod för motståndet. Killarna och tjejerna verkade mycket taggade inför matchen och det märktes då vi var med redan från start vilket vi haft stora problem med i tidigare matcher. Överlag såg det bra ut på samtliga spelare med många fina kombinationer och en mycket fin inställning och med lite bättre skärpa i avsluten hade vi vunnit matchen utan problem. Vi får ha i åtanke att vi inte hade en riktig målvakt. All respekt för att vi har spelare som ställer upp som målvakt. Med fortsatt hårt jobb och en bra inställning så kommer detta att bli en rolig säsong att se framemot. / Tobias
 
Instagram