SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P07: Världsklasspel av lirarna från Mellanheden
2017-11-25 21:07
Lördagen den 9 November fick vi se en super tuff borta match som till slut slutade i vinst 2-5 till Fc Bellevues P07. Motståndarna var Vellinge if och matchen spelades i Vellinge. 

Det var en match med mycket närkamper och tufft spel och fina mål från Bellevues sida med grymt coachning från Qendrim ”Qeda” , Bellevue tog en tidig ledning där Henry utmanade förbi 2 spelare och säkert placerade in bollen, och efter det så kom 2 an när Calle gör en fantastisk löpning och slår den snett inåt och den touchar på en Vellinge spelare in i mål, efter det reducerade Vellinge till 1-2 men kort därefter kom kale-l springandes och blev fälld i straffområdet straff , säkert som vanligt Bruno Murbeck!! Halvtidsvila 1-3,

 Qendrim som vanligt höjde tempot ännu högre på spelarna inför andra halvlek, där både Noel och kal-el gör var sitt fantastiska mål  och matchen slutar 2-5 till Bellevue. Fantastiskt stöd från föräldrarna utan dem är vi inget , nu blickar vi framåt inför galan imorgon !!  

Mvh Qendrim Selmani
 
Instagram