2019-02-09 11:50
Team P05 i träningsmatch på Västervångsskolans nya idrottsplats
På fredagkväll åkte P05 söderut att för göra upp med Söderslätts stolthet Trelleborgs FF på nya Västervångsskolans konstgräsplan.
Bellevue reste ner med endast 12 spelare då 5 spelare i 17-manna truppen befinner sig på sjukdoms- eller skadelistan. Så Bellevue fick möblera om lite i laget.
Matchen spelades 3x25 min och Bellevue var laget som öppnade bäst första 25 min. Man var kompakta i försvarsspelet och såg hela tiden farliga ut i omställningarna. Men trots känslan att man styrde matchen så saknades den normala kvaliten i passningarna och det riktiga klöset i intensitet lös med sin frånvaro.
Den andra halvleken fortsatte lite likt den första, men i mitten av andra blixtrade Bellevue till rejält och spelade sig fram till fyra kanonlägen där bollen räddades på mållinjen 4 ggr om. Mirakulöst nog hamnade bollen inte i mål. I anfallet efter gör istället TFF 1-0 på inlägg från högerkanten. Kort efter avlossar TFF också 2 distansskott som seglar in och plötsligt så stod det 3-0 till hemmalaget från ingenstans.
I tredje halvlek spelade lagen 1-1 efter ett fint FCB-mål av Hugo Nilsson, men det var TFF som gick segrande ur denna träningsmatch med 4-1. Ett resultat som speglade matchbilden.....njaa inte riktigt. Trots att Bellevue saknade flera spelare och inte nådde några större höjder i sitt spel så kunde resultatet lika väl varit det omvända, men avslutsmarginalerna var på TFFs sida denna dag.