FCB nådde nästan ända fram i målrik match
2015-09-14 11:19

Matchreferat FCB- KFS Srbija 13 september 2015

Den första av två matcher på söndagen för FCB P04 spelades på hemmaplan mot KFS Srbija, ett lag vi inte mött tidigare.

Matchen genomsyrades av fint spel och snabba kvitteringar, vilket höll spänningen uppe ända till slutet.

Efter en relativt lugn inledning med jämnt spel på mittfältet, blev Samuel fälld framför mål och straffen sattes säkert av Simon.

Kort därefter kontrade motståndarna och efter ett långskott från vänster blev det kvittering. KFS Srbija tryckte på mer i slutet av första halvlek, men FCB höll undan och efter fint samspel gjorde sig Samuel fri och petade stilfullt in lagets andra mål.

Ledningen efter första halvlek visade sig vara kortvarig, då matchen öppnade i högt tempo och Srbija kvitterade till 2-2.

FCB växlade upp och Maicki gav oss åter en ledning med 3-2, men kort därefter var det dags för nästa kvittering till 3-3 och efter en hörna tog motståndarlaget ledningen med 4-3.

Sista ordet var dock inte sagt, då Maicki gjorde sitt andra mål efter ett riktigt långskott.

Trots att det var mycket kort tid kvar lyckades FCB inte hålla emot det hårda trycket från Srbija, som med sina snabba kontringar blev svåra att stoppa så deras femte mål var ett faktum. Hemmalaget jagade en kvittering i slutminuten men nådde inte riktigt ända fram denna gången. Dock var det god kämparglöd och fint samspel på planen!

Laget: Simon, Noel, Frederik, Samuel, Maicki, Elias, Fabian, Bruno, Xhevit och Xhemal.