P06/05 Gothia cup dag 2
2017-07-18 01:06
Gothia cup dag 2!

Måndagmorgon och äntligen speldag!
Killarna blev väckta 07:30 för gemensam frukost och taktiksnack. 10:00 var det avfärd till planerna som ligger gångavstånd ifrån skolan där killarna bor.

Match 1: FC Bellevue 2 - Markham school blanco (från Peru) 3-2

FCB mötte ett väldigt taggat och fysiskt spelande Peru som gick stenhårt in i alla dueller. Det vet en jämn tuff match som böljade fram och tillbaka. FCB gick tillslut segrande ur matchen med slutaiffrorna 3-2!!

Match 2: FC Bellevue - Thai Spirit FC (från Thailand) 1-0

Två lag som spelade fin fotboll. Thailändarna spelade stundtals en väldigt fin fotboll och det var nog många som trodde att FCB inte hade något att säga till om här. Ju längre matchen gick ju bättre blev FCB och kunde göra 1-0. I andra halvlek höll FCB positionerna väldigt bra och försvarade sig på ett väldigt fint sätt man offrade sig för varandra och tillät inte thailändarna få till många läge. FCB Vann matchen med 1-0

Match 3: FC Bellevue 1 - Nadur youngsters FC (från Malta) 1-1

FCB dominerade spelet och gjorde även 1-0. Resultatet stod sig tills endast minuterna återstod av matchen då Malta kunde trycka in kvittringen. Ett orättvist resultat då FCB ägde spelet och stundtals spelade ut sin motståndare totalt. Matchen slutade oavgjort 1-1.

Efter sista matcherna var det tillbaka till skolan för dusch och middag innan den stora invigningsceremonin.

Gothia cup invigningsceremonin är ett väldigt häftigt event med en massa uppträdande och annat skoj. 50 000 spelare, ledare, syskon & föräldrar bidrar till en härlig stämning