B-laget: Guldglans när Seriesegern bärgades
2018-10-10 22:37
Team Bellevue - Arlöv BI 2-0 (0-0)
På onsdagkväll spelades seriefinal mot Arlöv i Herrar DIv 3. Vid seger kunde Bellevue titulera sig seriesegrare med en omgång kvar. Bellevue öppnade som vanligt starkt och skapade en flera guldlägen men antingen så räddades avsluten av Arlövs målvakt eller så kom någon back emellan med ett ben och blockade läget. 0-0 stod sig halvleken ut. Bellevue roterade friskt på bänken och i 2:a halvlek spräcktes nollan när löpvillig anfallaren Mohamed ”Mumme” Mohamed sprang sig fri i djupled och lobbade in 1-0 över en utrusande målvakt.
Sedan bjöd Bellevue upp till dans. Tekniska Bellevue lekte fotboll i seriefinalen och rullade upp målchans på målchans, och i den 70:e minuten fick vi se ett fantastiskt spelmål. Det var minst 10 st ticki taka passningar i rad på vänsterkanten, och ett par väggspel, innan bollen rullades i mål av matchens lysande stjärna ”Ossi” Khalid. Ett sagolikt vackert mål!
Bellevue fick också en straff när jättetalangen Oliver Kihlberg revs  ner av Arlövs målvakt. Straffen tog Kihlberg själv, men Arlövs duktige keeper räddade straffen vid stolproten. Matchen slutade med klar 2-0 för Bellevue och seriesegern var bärgad.