SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P08: Game, Set & Match
2017-10-08 18:39
Höstseriens sista match ägde rum på ett kvällsmörkt Rosengårds IP med en temperatur som vittnade om den kommande vintern. 
Storklubben FC Rosengård inledde matchen med högt tempo och strålande passningsspel. Trycket mot Bellevuemålet var stort och konstant men i 10 minuter stod våra tappra spelare pall. Idag var det inte mycket FC Bellevue kunde göra åt ett storspelande Rosengård vars "mur" tog hand om bollen så fort di guldsvarta drog igång ett anfall. Målen drog iväg men dagens keeper Malmsten gjorde vad han kunde för att hålla nere siffrorna. 
Klacken håller som vanligt igång och hela laget kämpade men idag var det game, set och match med tennissiffrorna 6-0 till FC Rosengård.
Höstens seriespel i A-gruppen summeras med 3 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster vilket visar på att laget gör skäl för sin plats! Klacken tackar laget och coach Tobbe för underhållande matcher! 

Vi ses i Skåne Vintermästerskapen 2017/2018 med termobyxorna på!

Laget: Alex, Gustav, Theo, Jakob, Olle, Tom, Måns, Otto, Carl (samt Gustav B, Vide, Jonathan, Viggo och Hamza har som också kämpat under hösten)
Coach: Tobias
Foto & referat: Fam Malmsten
 
Instagram