SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P07: Dubbla segrar för P07 under lördagen
2016-06-05 19:53
Team FCB: Ivar, Ian, Calle, Jaccob, Benjamin, Henry, Julian

Som kunde läsas igår var det målkalas under P07:s match på Mellanheden IP. En timme senare och minst en grad varmare ställde den andra halvan av team P07 upp sig för match borta mot Hyllie IK. Med noll avbytare och tung hetta fylldes vätskeförråden på ordentligt, så till den grad att ett toalettbesök precis innan matchstart var nödvändigför ett par spelare. Men det skulle löna sig. Som vanligtfungerade lagdelarna väldigt bra tillsammans. Våra skickliga backar lyckades med många fina och viktiga brytningar som hela tiden störde Hyllies försök till uppspel. När FCB spelarna hade bollen visades tidvis ett imponerande passningsspel upp, á la FC Barcelona. I halvlek stod det 3-0 till FCB men det kändes ändå inte helt avgjort, och skulle FCB orka? Vätskereserverna fylldes på rejält i paus.  

 

Lite förvånande var det FCB som orkade bäst. Ju längre matchen varade desto mer ägde vi bollen. Det som imponerade mest i denna match var löpviljan, eller som någon hos motståndarna uttryckte det, ”de har inga avbytare men springer 10 gånger mer än oss”. Till slut blev det hela 9-0. Starkt kämpat P07!

 

Ps. Eftersom det slarvades med fotografering efter match får ovan bild representera P07 och deras fina passningsspel. 

 

 
Instagram