(Samling 30 minuter innan i omklädningsrummet)

Huvudtränare: Caspar Pauckstadt 0727 - 40 90 34
Ass tränare: Lennart Hultgren 070-600 11 70
Fys & Målvakstränare: Peter Håkansson 070-590 35 00
Sociala medier: Oliver Jeppson 076-239 13 51

Caspar Pauckstadt 0727 - 40 90 34

B-laget: Guldglans när Seriesegern bärgades
2018-10-10 22:37
Team Bellevue - Arlöv BI 2-0 (0-0)
På onsdagkväll spelades seriefinal mot Arlöv i Herrar DIv 3. Vid seger kunde Bellevue titulera sig seriesegrare med en omgång kvar. Bellevue öppnade som vanligt starkt och skapade en flera guldlägen men antingen så räddades avsluten av Arlövs målvakt eller så kom någon back emellan med ett ben och blockade läget. 0-0 stod sig halvleken ut. Bellevue roterade friskt på bänken och i 2:a halvlek spräcktes nollan när löpvillig anfallaren Mohamed ”Mumme” Mohamed sprang sig fri i djupled och lobbade in 1-0 över en utrusande målvakt.
Sedan bjöd Bellevue upp till dans. Tekniska Bellevue lekte fotboll i seriefinalen och rullade upp målchans på målchans, och i den 70:e minuten fick vi se ett fantastiskt spelmål. Det var minst 10 st ticki taka passningar i rad på vänsterkanten, och ett par väggspel, innan bollen rullades i mål av matchens lysande stjärna ”Ossi” Khalid. Ett sagolikt vackert mål!
Bellevue fick också en straff när jättetalangen Oliver Kihlberg revs  ner av Arlövs målvakt. Straffen tog Kihlberg själv, men Arlövs duktige keeper räddade straffen vid stolproten. Matchen slutade med klar 2-0 för Bellevue och seriesegern var bärgad.
Stort Grattis Bellevue
Ny väntar uppflyttning i en riktigt tuff serie!

2018-01-29 18:59
På måndagen gjorde FC Bellevue A-lag klart med två bra nyförvärv inför säsongen 2018. 23-årige målvakten Viktor Petersen och 32-årige mittfältaren Emanuel Ocaranza.
Viktor kommer närmast från spel i GIF Nike i div 4 och Emanuel har efter några års paus från div 3 fotboll valt att göra comeback.
Vi hälsar Viktor och Emanuel varmt välkomna till FC Bellevue!